BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  SEKTI RILINDJE DHE FORCA E BESIMIT QË BASHKON NJEREZIT N’PARTI

  Kategori: KRYESORET / POLITIKE&EKONOMI / ANALIZE Tarih: 25-10-2019, 17:18
  SEKTI RILINDJE DHE FORCA E BESIMIT QË BASHKON NJEREZIT N’PARTI  SEKTI RILINDJE DHE FORCA E BESIMIT QË BASHKON NJEREZIT N’PARTI

  Nga: Enkelejda RICA  Ideali politik është forca që bashkon radhet e njerzeve që ndajnë mendime të njejta ose të përaferta.

  Si në çdo force politike edhe ne Partine Siçiliste (socialiste) të Shqiperise forca e besimit që i bashkon është ajo e krimit të organizuar.

  Kriteri kryesor që në PS të bëhesh pjesë dhe padyshim të marrësh post është kriteri i kriminalitetit.

  Nuk merret në konsideratë shkollimi aq më pak origjina apo elemente të tjere të tille.

  Kjo rezume që sapo bëra është tabloja e ekipit rilindas ku vlerat politike dhe njerezore kanë vdekur që në kohen kur në krye të ketij sekti u vendos Edi Rama. Rezultatet duken qarte.

  Gjashtë vite qeverisje dhe po bëhet gati shtatë, dhe vendi është zhytur në varferi dhe kaos.

  E s’kishte si të ndodhte ndryshe kur një vend qeveriset nga banditë.

  Por ajo që është e peshtirë është relativizimi dhe perafrimi që kerkojne ti bejnë ngjarjeve.

  E keqja sulmohet nuk relativizohet.

  Ju nuk do të jeni kurrë si ne dhe ne fatmiresisht zotit nuk kemi për të qene kurre si ju.

  Idealet dhe forca jonë e të besuarit ka permbysur diktatura,
  e njëjta gjë do të ndodhë edhe këtë radhë me diktaruren e krimit.

  Enkelejda M. RICA

  SEKTI RILINDJE DHE FORCA E BESIMIT QË BASHKON NJEREZIT N’PARTI

  BesaTime.com

  SA E VËSHTIRË ËSHTË TË JESH RAMUSH?

  SA E VËSHTIRË ËSHTË TË JESH RAMUSH? Tea Islamaj...

  “PARADOKSI RAMA” dhe PARTIA (e ndryshuar) SOCIALISTE

  “PARADOKSI RAMA” dhe PARTIA (e ndryshuar) SOCIALISTE Nga Fitim Zekthi...

  "Çamët janë Shqiptarë dhe vendi i tyre është Çamëria"

  "Çamët janë Shqiptarë dhe vendi i tyre është Çamëria"...

  KOSOVA ËSHTË ZEMRA e ÇAMËRIA ËSHTË SHPIRTI i SHQIPËRISË: KEMI VEÇ NJË ATDHE

  KOSOVA ËSHTË ZEMRA e ÇAMËRIA ËSHTË SHPIRTI i SHQIPËRISË, NE SHQIPTARËT KEMI VEÇ NJË ATDHE Ne fjalimin e bërë në Konventën e PDIU-së në Tiranë deputetja Mesila Doda, njëkohësisht dhe sekretarja e përgjithshme e PDIU'së duke folur...

  O ARTA DADE: DO S’DO TI ÇËSHTJA ÇAME ËSHTË ÇËSHTJE KOMBËTARE DHE E TË GJITHË SHQIPTARËVE

  O ARTA DADE: DO S’DO TI ÇËSHTJA ÇAME ËSHTË ÇËSHTJE KOMBËTARE DHE E TË GJITHË SHQIPTARËVE shkruan adresen e vet te rrjetit social Vjollca Braho. Postimi i plotë;...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

image
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'