BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

OFERTA FRANKO-GJERMANE PËR SHQITPARËT NË EMËR TË BE-SË
1 2927
OFERTA FRANKO-GJERMANE PËR SHQITPARËT NË EMËR TË BE-SË

OFERTA FRANKO-GJERMANE PËR SHQITPARËT NË EMËR TË BE-SË

OFERTA FRANKO-GJERMANE PËR SHQITPARËT NË EMËR TË BE-SË Teksti i plotë i dokumentit franko-gjerman që tani është zyrtarisht në emër të BE-së Përktheu për BesaTime @ Dr. Sokol Brahaj...

Devamı
GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS!
1 1053
GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS!

GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS!

GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS! Nga: Silvana BEGAJ...

Devamı
ZGJEDHJET PRESIDENCIALE DHE PARLAMENTARE NË TURQI, 14 MAJ 2023
0 105
ZGJEDHJET PRESIDENCIALE DHE PARLAMENTARE NË TURQI, 14 MAJ 2023

ZGJEDHJET PRESIDENCIALE DHE PARLAMENTARE NË TURQI, 14 MAJ 2023

ZGJEDHJET PRESIDENCIALE DHE PARLAMENTARE NË TURQI, 14 MAJ 2023 Analizë nga Dr. Sokol BRAHAJ...

Devamı
GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS!
1 1053
GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS!

GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS!

GRUJA, E VETMJA FORCË QË I JEP VAZHDIMËSI JETËS! Nga: Silvana BEGAJ...

Devamı
BRUKSELI GREQISË:  MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP
0 46530
BRUKSELI GREQISË:  MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP

BRUKSELI GREQISË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP

KRYEQYTETI E BE-së I TERHEQ VESHET KREQISE DUKE I THËNË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP...

Devamı
NË IZMIR INAGUROHET ZYRTARIZIMI I GJUHËS SHQIPE (TURQIA FLET DHE MËSON SHQIP ME LIGJ)
0 38969
NË IZMIR INAGUROHET ZYRTARIZIMI I GJUHËS SHQIPE (TURQIA FLET DHE MËSON SHQIP ME LIGJ)

NË IZMIR INAGUROHET ZYRTARIZIMI I GJUHËS SHQIPE (TURQIA FLET DHE MËSON SHQIP ME LIGJ)

NË IZMIR INAGUROHET ZYRTARIZIMI I GJUHËS SHQIPE (TURQIA FLET DHE MËSON SHQIP ME LIGJ)...

Devamı
Sitemizi değerlendirin

image
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'