BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  SKANDAL KOMBËTAR: Shqipëria arreston kryetarin e Lëvizjes Për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliun

  Kategori: KRYESORET Tarih: 7-06-2017, 17:05
  SKANDAL KOMBËTAR: Shqipëria arreston kryetarin e Lëvizjes Për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliun
  SKANDAL KOMBËTAR: Shqipëria arreston kryetarin e Lëvizjes Për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliun.

  Një skandal tjetër nga Tirana zyrtare ku turpëroi mbarë shqiptarët dhe shtetin e Republikës së Shqipërisë.
  Kanë kaluar 20 orë dhe Tirana zyrtare ende nuk jep asnjë informacion për gjëndjen dhe vend ndodhjen apo për shkakun e arrestimit të Tahir Veliut dhe bashkëpunëtorëve te tij .
  Mbrëmë me 6 Qershorit 2017 në pikën kufitare të Morinës nga Policia Shqiptare është arrestuar Tahir Veliu, Kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar së bashku me dy bashkëpunëtorët e tij Alban Mulaj dhe Burim Veliu.

  "Kryetari i Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar, Tahir Veliu dhe dy bashkëpunëtorët e tij Alban Mulaj dhe Burim Veliu, mbrëmjen e 6 Qershorit 2017, në orën 21:00, në pikën kufitare të Morinës janë arrestuar nga Policia Shqiptare dhe po mbahen nën arrest.

  Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar reagon ashpër ndaj ndalesave të vazhdueshme të kryetarit të LSHB-së dhe aktivistëve të tjerë. Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar nuk njeh kufijtë e imponuar dhe angazhohet për shuarjen e kufijve që ndajnë shqiptarët. Deri tani, nuk ka ndonjë informacion tjetër" shkruan në portalin zyrtarë "Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar"


  SKANDAL KOMBËTAR: Shqipëria arreston kryetarin e Lëvizjes Për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliun
  SKANDAL KOMBËTAR: Shqipëria arreston kryetarin e Lëvizjes Për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliun

  SKANDAL KOMBËTAR: Shqipëria arreston kryetarin e Lëvizjes Për Shqipëri të Bashkuar Tahir Veliun

  BesaTime.com
  Blanche 4 Haziran 2024 14:15

  Purchasing a replica AAA handbag could seem discouraging
  with several fables and false stories about the
  replica handbags. However, the misconceptions are a way to protect the original designers
  of the handbags.
  replica bags online (Colette)
  Alıntı yap
  Marta 11 Haziran 2024 16:16

  Hello everyone, We just discovered Cryptabox.com https://medium.com/@azinskyi/how-to-buy-and-invest-in-cryptocurrency-with-crypto
  box-com-c37f0bf39450 and we must say it is
  certainly enlightening.

  Cryptabox.com gives the superb platform for safeguarding blockchain data.
  It's essential for anyone looking into blockchain protection.

  What that sets Cryptabox stand out its their cutting-edge
  how to buy shiba inu coin protection measures. It uses comprehensive
  protection to ensure your digital assets are safe.

  Cryptabox also provides straightforward integration with different blockchain platforms.
  This makes it one to easily organize your assets without hassle.


  Customers have shared great reviews about Cryptabox.com.
  It how to start investing in cryptocurrency is user-friendly, and has a clean UI
  which makes management a breeze.

  Their customer support department is also extremely
  supportive, accessible 24/7 to answer with any queries one might encounter.


  Performance how to invest in a cryptocurrency is another strong point regarding Cryptabox.com.
  With their high-speed servers, processes were processed efficiently, with
  no issues.

  Thanks for sharing this article. Our team anticipate exploring Cryptabox platform in the future.


  Regards,
  John Doe

  To sum up, if one is in need of a efficient solution to secure their blockchain data,
  Cryptabox.com is definitely a superb choice.
  Alıntı yap
  Marsha 11 Haziran 2024 23:00

  Hi all, I just found Cryptabox https://medium.com/@azinskyi/how-to-buy-and-invest-in-cryptocurrency-with-crypto
  box-com-c37f0bf39450 & I must say it
  is certainly enlightening.

  Cryptabox provides the remarkable service to safeguarding digital
  assets. It is crucial to anybody interested in digital asset safety.


  One of the things that makes Cryptabox.com
  unique its their state-of-the-art how to sell pi
  coin security features. They use comprehensive authentication so that your cryptocurrencies remain secure.


  Cryptabox additionally offers easy connectivity to different
  crypto wallets. This allows one to easily organize
  their assets with no difficulty.

  Clients have reported positive reviews on Cryptabox.
  It how can we buy cryptocurrency was intuitive, with a
  sleek design which makes navigation straightforward.

  Their customer support team is additionally highly supportive, available 24/7 to assist with any issues you might face.


  Performance how to buy cryptocurrency are a further
  key feature regarding Cryptabox.com. By using their reliable technology,
  processes are processed quickly, without downtime.


  Thanks for sharing this article. I are excited about using Cryptabox services in the future.


  Best regards,
  John Doe

  Finally, if one is in need of a secure service to protect your blockchain data,
  Cryptabox is definitely a excellent choice.
  Alıntı yap
  Wayne 12 Haziran 2024 02:22

  Настоящий аттестат по доступной цене купить диплом о среднем образовании в иркутске
  Alıntı yap
  Rosalind 12 Haziran 2024 07:25

  Диплом о высшем образовании – откройте двери к новым
  возможностям купить настоящий
  диплом о среднем образовании
  Alıntı yap
  Novella Dün, 05:11

  Купить диплом техникума: какие документы нужны?
  купить диплом воспитателя детского
  Alıntı yap
  Karry Dün, 05:37

  Купить диплом магистра: Откройте новые горизонты карьеры купить
  диплом электромонтажника
  Alıntı yap
  Antonietta Dün, 10:59

  이 글에 대한 다른 사람들의 의견이 궁금합니다.

  구글SEO 순위 분석
  구글 상위노출 유지
  http://www.daeyeonchem.com/g5/bbs/board.php?bo_table=catalogue&wr_id=7160
  Alıntı yap
  Ramon Dün, 14:32

  Получите диплом университета: Лучшая инвестиция в будущее купить диплом в евпатории
  Alıntı yap
  Adolfo Bugün, 03:28

  Аттестат за 11 класс: Легкое получение диплома купить диплом в сарове
  Alıntı yap
  Fredrick Bugün, 04:37

  Диплом штукатура: Надежное
  решение для профессионалов купить диплом в железногорске
  Alıntı yap

  SHQIPTARË, NGA PREVEZA NË MOLLË TË KUQE KEMI VEÇ NJË ATDHE

  "NE TË GJITHË SHQIPTARËT, PA DALLIME POLITIKE, KRAHINORE, FETARE E PREJARDHJEJE NGA PREVEZA NË MOLLË TË KUQE KEMI VEÇ NJË ATDHE" Nga Sokol BRAHAJ 10/05/2017 Ne të gjithë shqiptarët, pa dallime politike, krahinore, fetare e...

  SKANDAL KOMBËTAR: PROJEKTI STRATEGJIK TAP'I I FALET GREQISË

  SKANDAL KOMBËTAR: PROJEKTI STRATEGJIK TAP'I I FALET GREQISË Rrëmuja politike dhe errësira e qëllimshme mediatike bënë që të kalonte në heshtje publike njoftimi shqetësues se Greqia do të menaxhojë segmentin e gazsjellësit...

  DODA: NJË SELAM TJETËR PËR SHKIET E FYROM’it

  DODA: NJË SELAM TJETËR PËR SHKIET E FYROM’it Megjithëse është vënë në syrin e ciklonit nga sllavo-maqedonët, por edhe shqiptarë të bindur të konjukturës, Mesila Doda nuk është tërhequr nga deklaratat e saj për Iliridën. Në...

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, njëherësh nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë, me rastin e 19-vjetorit të rënies së komandatit legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
► BesaTime është portal interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. Ka për qëllim tju përcjellë të Interesuarve drejtë për së drejti; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin e vërtetë dhe të pa-anshëm, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut.
► BesaTime operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht, është e pavarur, nuk ka lidhje me asnjë organizatë, parti apo lëvizje politike, financohet vetëm nga themeluesit e vet. Është vazhdimësi e Think Tank Besa Strategy. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. BesaTime në të njëjten kohë është portal ku Diaspora dhe Lobi Shqiptar në Turqi publikon.
►BesaTime është rrjet shqiptar i lajmeve, analizave dhe i mendimit strategjik, me seli në Izmir, Turqi. Rrjeti filloi pune më 28 nentor 2002 dhe mbulon lajmet botërore nga një këndvështrim objektiv. Çdo artikull i publikuar në portal mund të mos përputhet me idetë tona dhe për këtë arsye përgjegjësia i takon vetëm autorit.
► Kryeredaktori: Dr. Sokol Brahaj

Dizajn: CAN ARNAVUT - Kontakt: canarnavut@yandex.com