BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  NË STAMBOLL 1909[1325] GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI-ARNAVUT

  Kategori: KRYESORET / LAJME / RAJONI / ANALIZE Tarih: 24-01-2017, 13:23
  NË STAMBOLL 1909[1325] GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI-ARNAVUT
  NË STAMBOLL 1909[1325] GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI-ARNAVUT
  NGA DERVISH HIMA DHE SHOKET E TIJ NË VITIN 1909[1325] BOTOHET NË STAMBOLL GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI---/---ARNAVUT"
  NË STAMBOLL 1909[1325] GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI-ARNAVUT
  1325/1909'da Derviş Hîmma Ve diğer Arnavut arkadaşlarınca İstanbul'da çıkarılan Arnavud/Shqipetari adlı Türkçe-Arnavutça Gazete.
  Nga: Myfid Jyksel (Müfid Yüksel)

  Besa.Time.com
  Kovxcd 14 Mart 2024 12:32

  purchase ciprofloxacin for sale - <a href="https://cipropro.top/gemyambutol/">order ethambutol for sale</a> how to buy augmentin
  Alıntı yap
  Ekbdgu 17 Mart 2024 14:25

  metronidazole 200mg ca - <a href="https://metroagyl.top/cefaclor/">cefaclor tablet</a> azithromycin 500mg uk
  Alıntı yap
  Jdvump 17 Mart 2024 17:24

  order ciprofloxacin 500mg - <a href="https://septrim.top/erythromycin/">erythromycin tablet</a> order erythromycin 500mg
  Alıntı yap
  Upswgv 19 Mart 2024 19:22

  valacyclovir 500mg generic - <a href="https://gnantiviralp.com/zovirax/">zovirax 800mg over the counter</a> zovirax online order
  Alıntı yap
  Vlqxep 19 Mart 2024 21:15

  buy ivermectin canada - <a href="https://keflexin.top/sumycin/">purchase sumycin online cheap</a> sumycin 500mg ca
  Alıntı yap
  Pqlfqp 21 Mart 2024 19:36

  flagyl online order - <a href="https://metroagyl.top/azithromycin/">azithromycin sale</a> order azithromycin sale
  Alıntı yap
  Sywlsy 21 Mart 2024 20:43

  buy ampicillin medication <a href="https://ampiacil.top/amoxil500/">amoxicillin tablet</a> order generic amoxil
  Alıntı yap
  Hjelnf 23 Mart 2024 12:07

  furosemide 40mg cheap - <a href="https://antipathogenc.com/medex/">buy coumadin 2mg online</a> buy capoten 25 mg pills
  Alıntı yap
  Nnsxuf 25 Mart 2024 17:33

  glycomet sale - <a href="https://gnantiacidity.com/duricef/">buy cefadroxil 250mg generic</a> order lincomycin 500mg
  Alıntı yap
  Mnlxco 26 Mart 2024 18:12

  retrovir where to buy - <a href="https://canadiangnp.com/epivir/">order lamivudine 100 mg pills</a> order zyloprim for sale
  Alıntı yap
  Nsnows 28 Mart 2024 02:49

  brand clozaril 100mg - <a href="https://genonlinep.com/pepcid/">famotidine price</a> order pepcid sale
  Alıntı yap
  Rgrhoi 29 Mart 2024 19:49

  quetiapine 50mg drug - <a href="https://gnkantdepres.com/eskalith/">order eskalith online cheap</a> generic eskalith
  Alıntı yap
  Fannqa 30 Mart 2024 19:18

  clomipramine 25mg generic - <a href="https://antdeponline.com/abilify/">order aripiprazole 30mg</a> sinequan 75mg ca
  Alıntı yap
  Motpdc 31 Mart 2024 18:07

  buy hydroxyzine 25mg online cheap - <a href="https://antdepls.com/endep/">endep 25mg ca</a> purchase endep for sale
  Alıntı yap
  Ssxjbg 3 Nisan 2024 21:59

  order augmentin 375mg generic - <a href="https://atbioinfo.com/linezolid/">brand linezolid</a> order ciprofloxacin 500mg pills
  Alıntı yap
  Fbbtkr 4 Nisan 2024 08:47

  amoxil canada - <a href="https://atbioxotc.com/erythromycin/">buy erythromycin 500mg for sale</a> buy generic cipro for sale
  Alıntı yap
  Rethfs 9 Nisan 2024 18:28

  buy cleocin 300mg online cheap - <a href="https://cadbiot.com/cefixime/">cefixime 200mg price</a> generic chloromycetin
  Alıntı yap
  Knusbj 9 Nisan 2024 20:16

  zithromax 250mg for sale - <a href="https://gncatbp.com/dofloxacin/">buy floxin 200mg without prescription</a> buy ciprofloxacin pill
  Alıntı yap
  Rdnhwt 12 Nisan 2024 13:21

  ivermectin 3mg tablets - <a href="https://antibpl.com/ascefaclor/">order cefaclor 250mg sale</a> order cefaclor 250mg pills
  Alıntı yap
  Lyyvgc 13 Nisan 2024 09:47

  buy albuterol without a prescription - <a href="https://antxallergic.com/oiphenergan/">buy phenergan generic</a> pill theo-24 Cr 400 mg
  Alıntı yap
  Wakyyy 15 Nisan 2024 13:27

  medrol 16mg online - <a href="https://ntallegpl.com/montelukast/">buy generic montelukast 5mg</a> order astelin sprayer
  Alıntı yap
  Cqfwfl 15 Nisan 2024 19:11

  buy clarinex no prescription - <a href="https://rxtallerg.com/getaristocort/">cost aristocort 10mg</a> order ventolin 2mg pill
  Alıntı yap
  Dknccg Dün, 18:21

  buy glyburide 2.5mg sale - <a href="https://prodeprpl.com/">glyburide pills</a> forxiga 10mg us
  Alıntı yap

  BRUKSELI GREQISË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP

  KRYEQYTETI E BE-së I TERHEQ VESHET KREQISE DUKE I THËNË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP...

  SHPËTIM IDRIZI: PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS.

  SHPËTIM IDRİZİ: ***PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. ***PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS. ***SI SHQIPTARE TE ÇAMËRISË NUK I KEMI BORXH KËRKUJT, JEMI NË GJENDJE TË FALIM DHE JEMI...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
► BesaTime është portal interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. Ka për qëllim tju përcjellë të Interesuarve drejtë për së drejti; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin e vërtetë dhe të pa-anshëm, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut.
► BesaTime operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht, është e pavarur, nuk ka lidhje me asnjë organizatë, parti apo lëvizje politike, financohet vetëm nga themeluesit e vet. Është vazhdimësi e Think Tank Besa Strategy. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. BesaTime në të njëjten kohë është portal ku Diaspora dhe Lobi Shqiptar në Turqi publikon.
►BesaTime është rrjet shqiptar i lajmeve, analizave dhe i mendimit strategjik, me seli në Izmir, Turqi. Rrjeti filloi pune më 28 nentor 2002 dhe mbulon lajmet botërore nga një këndvështrim objektiv. Çdo artikull i publikuar në portal mund të mos përputhet me idetë tona dhe për këtë arsye përgjegjësia i takon vetëm autorit.
► Kryeredaktori: Dr. Sokol Brahaj

Dizajn: CAN ARNAVUT - Kontakt: canarnavut@yandex.com