BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  NJOFTIM PËR KONFERENCË NË UNİVERSİTETİN DOKUZ EYLÜL: NACIONALIZMI SHQIPTAR DHE PROBLEMI I ÇAMËRISË NË BALLKAN

  Kategori: KRYESORET Tarih: 25-10-2017, 15:31
  NJOFTIM PËR KONFERENCË NË UNİVERSİTETİN DOKUZ EYLÜL: NACIONALIZMI SHQIPTAR DHE PROBLEMI I ÇAMËRISË NË BALLKAN
  UNIVERSITETI DOKUZ EYLÜL
  DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
  İZMİR

  QËNDRA E KËRKIMEVE BALLKANIKE
  QENDRA E APLIKIM DHE KERKIMIT
  BALKAN ARAŞTIRMALARI
  UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ


  AKTIVITETET BALLKANIKE 1
  BALKAN ETKİNLİKLERİ 1
  PANEL

  NACIONALIZMI SHQIPTAR DHE PROBLEMI I ÇAMËRISË NË BALLKAN

  BALKANLARDA ARNAVUT MİLLİYETÇİLİĞİ VE ÇAMERİA SORUNU

  LIGJERSUES
  DOÇ. DR. BİLGİN ÇELİK: NACIONALIZMI SHQIPTAR / Arnavut Milliyetçiliği

  ARBEN LLALLA: PROBLEMI I ÇAMËRISË / Çameria Sorunu

  SHPЁTIM IDRIZI: AKTUALITETI DHE NDЁRKOMBЁTARIZIMI I ÇЁSHTJES ÇAME/ Çameria Sorunun Uluslararasılaştırılması ve Aktüel Durumu

  SOKOL BRAHAJ: PËRKTHYES TURQISHT-SHQIP-TURQISHT /Arnavutça-Türkçe-Arnavutça Tercüme  31 TETOR, DITË E MARTE, ORA 13:00

  NË SALLONI BORDO
  REKTORATI I UNIVERSITETIT DEÜ
  Alsancak, Konak, IZMIR, TURQI

  31 EKİM 2017, SALI GÜNÜ SAAT 13:30
  DEÜ Rektörlüğü, Bordo Salon
  Alsancak, Konak, İZMİR


  NJOFTIM PËR KONFERENCË NË UNİVERSİTETİN DOKUZ EYLÜL: NACIONALIZMI SHQIPTAR DHE PROBLEMI I ÇAMËRISË NË BALLKAN

  BesaTime.com
  Gurët e Çamërisë u shtruan në Sheshin Skënderbej
  ---

  Gurët e Çamërisë u shtruan në Sheshin Skënderbej

  Gurët e Çamërisë u shtruan në Sheshin Skënderbej Greqia nuk e kapërdin dot që Çamëria është shqiptare dhe historia e saj është një njollë turpi për historinë e tyre. Madje ambasada greke paraqiti sot ankesë në Bashkinë e Tiranës...

  NE TOKËN E ÇAMËRISË TË GJITHË JANË ZOTËR PERVEÇ ÇAMËVE

  NE TOKËN E ÇAMËRISË TË GJITHË JANË ZOTËR PERVEÇ ÇAMËVE NGA ABEDIN RAKIPI...

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, njëherësh nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë, me rastin e 19-vjetorit të rënies së komandatit legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij...

  KOSOVA ËSHTË ZEMRA e ÇAMËRIA ËSHTË SHPIRTI i SHQIPËRISË: KEMI VEÇ NJË ATDHE

  KOSOVA ËSHTË ZEMRA e ÇAMËRIA ËSHTË SHPIRTI i SHQIPËRISË, NE SHQIPTARËT KEMI VEÇ NJË ATDHE Ne fjalimin e bërë në Konventën e PDIU-së në Tiranë deputetja Mesila Doda, njëkohësisht dhe sekretarja e përgjithshme e PDIU'së duke folur...

  BOMBË TJETËR PËR GREQINË: PAPA GJON PALI II,UNË DO TË LUTEM PËR SHQIPTARËT E ÇAMËRISË

  BOMBË TJETËR PËR GREQINË NGA PAPA GJON PALI II: UNË DO TË LUTEM PËR VUAJTJET E SHQIPTARËVE TË ÇAMËRISË QË U JANË SHKAKTUAR NGA GREQIA SHKRUAN ATI I SHENJTE PAPA GJON PALI II NË LETËRPËRGJIGJEN E TIJ DREJTUAR SHOQATËS...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

image
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'