BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  ISH-KRYEMINISTRI TURK BiNALi YILDIRIM ME PLIS NË KOKË BETOHET SHQIP: PASHA BESEN SHQIPTARE

  Kategori: KRYESORET / LAJME / POLITIKE&EKONOMI / RAJONI Tarih: 28-03-2019, 18:34
  ISH-KRYEMINISTRI TURK BiNALi YILDIRIM ME PLIS NË KOKË BETOHET SHQIP: PASHA BESEN SHQIPTARE

  ISH-KRYEMINISTRI TURK BiNALi YILDIRIM ME PLIS NË KOKË BETOHET SHQIP: PASHA BESEN SHQIPTARE

  Sokol Brahaj
  Stamboll / Turqi

  Ish-Kryeministri i fundit i Turqisë Binali JËLLDËRËM (Binali Yıldırım), tani kandidati i Partisë AK (Partia për Drejtësi dhe Zhvillim) për kryetar Bashkie të Stambollit, zhvilloi një takim me qytetarë turq me origjinë nga Ballkani ku dominonin shqiptarët.

  Pasi u përcolli të panishmëve të falat e Presidentit Rexhep Tajip Erdogan, Yildirim me Plis në kokë në fjalen e tij tha:

  “““Shqiptarët kanë një fjalë, “Besa Besë”.

  BESA Shqiptare ёshtё fjalё burrash, fjalё shumё e rёndё, ska shkrim, ligj e as gjё mё tё rёndё se ky betim.

  Besa është betim i madh , më i rëndësishëm se gjithçka tjetër.

  Siç e di e gjithë bota që kur një shqiptar thotë “Besa Besë”, koka mund të shkojë por premtimi përmbushet.

  Edhe unë juve ju jap fjalen shqiptare “Besa Besë”, ju jap fjalën e Binali Yıldırımit që në Stamboll do të shërbejmë me ndjenjë të përbashkët, 

  Do ta menaxhojmë Stambollin në mënyrë paqësore, me zhvillim të qëndrueshëm, me mençuri dhe zemër të përbashkët.

  Ne do të shërbejmë në mënyrë të barabartë të gjithë qytetarëve, pavarësisht nga gjuha, besimi apo origjina etnike.

  Ne do të jemi objektive dhe transparente dhe do të shmangim shpenzimet e kota.

  Ne duke i shërbyer qytetit e qytetarëve nuk do të mbajmë dallim mes lagjeve apo rrugicave.

  Ju të gjithë e dini se unë kam një parim, shërbimi nuk mund të jetë politik, sepse shërbimi është për njeriun.

  Ku të jetë qytetari, me siguri shërbimi do ti shkojë te këmbët e tij.

  Në të shërbyer dallimi si ne apo ju, asaj apo kesaj partie është një dallim i vjetër ku tek ne nuk aplikohet.

  Të drejtën e qytetarit të Stambollit ne do t'i japim po qytetarit të Stambollit.

  Kam vendosë të kantidoj për Kryetar i Bashkisë së Stambollit.

  Dua të bëhem kryetari i këtij qyteti, kryetari i të gjithë vëllezërve e motrave që banojnë në këtë qytet.
  Nëse marrim këtë përgjegjësi me mbështetjen tuaj, duke i shërbyer Stambollin, ne do të punojmë së bashku”””.

  İstanbul, 27.03.2017

  Për BesaTime: Sokol BRAHAJ

  ISH-KRYEMINISTRI TURK BiNALi YILDIRIM ME PLIS NË KOKË BETOHET SHQIP: PASHA BESEN SHQIPTARE

  BesaTime.com
  RichardTok 9 May 2019 16:08

  Accredited and Affordable ONLINE MBA Programs with American University of Business and Social Sciences


  We are now offering up to 30% scholarship and discount for our Professional MBA programs to this newsletter invitees OR 70% Scholarship for our Postgraduate Diploma (Original: US$1,850 - NOW - US$555 after Scholarship). If you are interested, please contact us for program leaflets.

  Accreditation and Recognition
  American University of Business and Social Sciences has gained Candidacy Accreditation by Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC). ASIC is recognised by UKVI in UK, is a member of the CHEA International Quality Group (CIQG) in USA and is listed in their International Directory, is a member of the BQF (British Quality Foundation), are affiliates of ENQA (European Network for Quality Assurance) and are institutional members of EDEN (European Distance and E-Learning Network).  Majors: Project Management, Management, Business Administration, Health, Safety and Environment, Logistics and Supply Chain Management, Human Resources Management, Sales and Marketing  Professional MBA Tuition fee: From USD 3,650


  If you are interested, please contact us at admission@aubss.university for program leaflets and Scholarship details or visit our website at https://www.aubss.university/
  Alıntı yap
  balakridecyday 11 May 2019 23:54

  <a href="http://www.bbs.dgjtjy.cn/home.php?mod=space&uid=305079">http:
  //www.bbs.dgjtjy.cn/home.php?mod=space&uid=305079</a>

  <a href="http://www.bbs.wd350.cn/home.php?mod=space&uid=41096">http://
  www.bbs.wd350.cn/home.php?mod=space&uid=41096</a>

  <a href="http://xn--80aaajczhd0aabkhboqc6r.xn--p1ai/forum/?PAGE_NAME=profile_v
  iew&UID=164516">http://xn--80aaajczhd0aabkhboqc6r.xn--p1ai/forum/?PAGE_N
  AME=profile_view&UID=164516</a>

  <a href="http://forum.mos-autoexpert.ru/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1098
  04">http://forum.mos-autoexpert.ru/memberlist.php?mode=viewprofile&u=109
  804</a>

  <a href="http://gidrobloki.ru/forum/viewtopic.php?f=4&t=52070">http://
  gidrobloki.ru/forum/viewtopic.php?f=4&t=52070</a>
  Alıntı yap
  kabluencofe 12 May 2019 09:10

  <a href="http://autofint.ru/forum/user/19687/">http://autofint.ru/foru
  m/user/19687/</a>

  <a href="http://uma-russia.com/communication/forum/user/3444/">http://
  uma-russia.com/communication/forum/user/3444/</a>

  <a href="http://ke.kz/forum/user/55990/">http://ke.kz/forum/user/55990
  /</a>
  Alıntı yap
  antinSwerm 13 May 2019 08:43

  займ онлайн на карту срочно список: https://citycredits.com.ua/dinero/
  Alıntı yap
  chernNut 14 May 2019 08:08

  <a href="http://androideos.ru/user/rabinexpow/">http://androideos.ru/u
  ser/rabinexpow/</a>
  Alıntı yap
  zaharUnsorge 15 May 2019 19:41

  <a href="http://copybaza.ru/user/konergreta/">http://copybaza.ru/user/
  konergreta/</a>
  Alıntı yap
  selivKeypror 15 May 2019 22:02

  <a href="http://www.szstqs.com/space-uid-6806.html">http://www.szstqs.
  com/space-uid-6806.html</a>
  Alıntı yap
  nikolWhestore 16 May 2019 04:30

  <a href="http://xn--80aa7apdes.xn--80asehdb/index.php?subaction=userinfo&user=
  samkaelatt">http://xn--80aa7apdes.xn--80asehdb/index.php?subaction=useri
  nfo&user=samkaelatt</a>

  <a href="http://vcl-rf.ru/user/tokarpsymn/">http://vcl-rf.ru/user/toka
  rpsymn/</a>

  <a href="http://trapla.ru/user/harapexank/">http://trapla.ru/user/hara
  pexank/</a>
  Alıntı yap
  skvordasp 17 May 2019 21:57

  <a href="http://www.ned24.ru/forum/user/18755/">http://www.ned24.ru/fo
  rum/user/18755/</a>

  <a href="http://vkusno-legko.com/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=10
  3842">http://vkusno-legko.com/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID
  =103842</a>

  <a href="http://hozcentrplus.ru/communication/forum/user/685/">http://
  hozcentrplus.ru/communication/forum/user/685/</a>
  Alıntı yap
  Georgeonemo 17 May 2019 22:05

  Dear Muslim,
  Among your monthly business bills is the unexciting – paper, printer ink, phone lines. But what if there could be something among these payments could improve how well Islamic classes were taught, or how secure your local Mosques are?

  The Messenger of Allah, peace and blessings be upon him…

  “Whoever builds a mosque for Allah, then Allah will build for him a house like it in Paradise”

  But this isn’t about simple donations. This is about making a real, tangible difference.

  Tangible differences like the secure door that was funded for Madina Masjid, in Rochdale - which is keeping the Mosque safe, following two break-ins over the two months previous.

  Making charity donations benefits your business. It shines a light on the positive ways in which your company supports the local community.

  Funding our projects with a monthly donation provides you with a SHARE of the reward whenever someone prays Salah, recites Quran and does Tasbeeh in the mosque.

  We share our thanks and the gratitude of our Mosque worshippers – in advance.

  Please feel free to contact us directly to talk about the ways in which your monthly support could change our local Mosques and communities for the better.
  ?
  Messenger of Allah (peace and blessings of Allah be upon him) said…
  “Allah said: ‘Spend, O son of Adam, and I shall spend on you.’”

  https://www.houseinparadise.org/
  Alıntı yap
  vagingelm 18 May 2019 09:29

  <a href="http://xlsport.ru/communication/forum/user/18276/">http://xls
  port.ru/communication/forum/user/18276/</a>

  <a href="http://www.aldradach.drachenfest.info/forum/viewtopic.php?f=1&t=15157
  2">http://www.aldradach.drachenfest.info/forum/viewtopic.php?f=1&t=15157
  2</a>

  <a href="http://pro-tools.eu/news/user/guninDip/">http://pro-tools.eu/
  news/user/guninDip/</a>

  <a href="http://www.ko-uzlovaya.ru/user/agesaenuct/">http://www.ko-uzl
  ovaya.ru/user/agesaenuct/</a>

  <a href="http://opengood.ru/user/homovbar/">http://opengood.ru/user/ho
  movbar/</a>
  Alıntı yap

  ERDOGAN DHE TURQIA: EDHE NË AIR I BËRI SHQIPTARËT KRENARË

  ERDOGAN DHE TURQIA: EDHE NË AIR I BËRI SHQIPTARËT KRENARË Sokol Brahaj 15 Shtator, 2018 Izmir, Turqi...

  NË IZMIR INAGUROHET ZYRTARIZIMI I GJUHËS SHQIPE (TURQIA FLET DHE MËSON SHQIP ME LIGJ)

  NË IZMIR INAGUROHET ZYRTARIZIMI I GJUHËS SHQIPE (TURQIA FLET DHE MËSON SHQIP ME LIGJ)...

  MEJREME UKA, PROFESORESHË E ETIKËS KANDIDATE PËR DEPUTETE QË TË NDRYSHOJË ETIKEN E POLITIKËS SË KOSOVËS

  MEJREME UKA, PROFESORESHË E ETIKËS KANDIDATE PËR DEPUTETE QË TË NDRYSHOJË ETIKEN E POLITIKËS SË KOSOVËS Shkëlzen Rrecaj pas intervistës me znj. Uka, TeSheshi.com shkruan; Merjeme Uka është një ndër kandidatet për deputete në...

  Bosfori i Stambollit Pushtohet Nga Unioni Studentor Shqiptar

  Bosfori i Stambollit Pushtohet Nga Unioni Studentor Shqiptar...

  “PO-EVET” PRESIDENT ERDOGAN -THA POPULLI TURK

  “PO-EVET” PRESIDENT ERDOGAN-THA POPULLI TURK Fjalimi Presidentit të Turqisë Rexhep Tajip Erdogan pas fitimit të referandumit popullor për ndryshimin e 18 neneve të kushtetutës të cilat do bëjnë ndërrimin e sistemit parlamentar...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

image
image
image
image
BESA TIME 2004-2017 ®

Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.
Kontakto: info@besatime.com
RRETH NESH
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali zyrtar i “DIASPORËS DHE LOBIT SHQIPTAR NË TURQI”.

DIZANJIMI WEBFAQES: Shaban ILIRI, PERKTHIMI NE SHQIP CAN ARNAVUT - Kontakto: shabaniliri35@gmail.com'