BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  KOMUNISTI është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, ukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë.

  Kategori: KRYESORET / LAJME / POLITIKE&EKONOMI / RAJONI / BOTA / ANALIZE / RAPORTE Tarih: 14-06-2017, 13:46
  KOMUNISTI është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, ukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë.


  Komunisti është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, ukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë.

  KOMUNISTI Nga Edison YPI
  KOMUNISTI është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, ukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë.

  Komunisti është gjallesa më e fëlliqur më e ndyrë, më e pështirë në fytyrë të dheut.

  Komunisti nuk është njeri. Komunisti është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, kukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë.

  Komunisti është llapaqeni më i gërrditshëm.

  Komunisti është dembeli dhe paraziti më i pacipë.

  Komunisti është hajduti më i pa skrupull.

  Komunisti është hipokriti më i neveritshëm.

  Komunisti është i pabesi më i rrezikshëm.

  Komunisti është hileqari më i poshtër.

  Komunisti është dredharaku më i qelbur.

  Komunisti është një vrasës i lindur.

  Komunisti është një frikacak i pashok.

  Komunisti nuk ka asnjë ndjeshmëri, asnjë dashuri, asnjë dhemshuri, për asnjë dhe për asgjë.

  Komunisti është një i pa Fe’ i pamoralshëm i paatdhe dhe i pavatër, që i spiunon të gjithë, nënën, babain, motrën, vëllain, nipin, mbesën, kushuririn, të gjallë e të vdekur, madje edhe veten e vet.

  Komunisti është mishërimi i të të gjitha sëmundjeve, deformimeve, patologjive; psiqike, psikologjike, sociale, qytetare, kulturore, intelektuale, antropologjike.

  Komunistin Zoti nuk e ka krijuar për asgjë tjetër veçse si shëmbëlltyrë se si njeriu nuk duhet të jetë.

  KOMUNISTI është kafshë, shtazë, skile, derr, çakall, ukumjaçkë, bretkockë, zvarranik, gaforre, gjarpër, krimb, larvë.

  Komunisti është edhe më i llahtarshëm dhe më i beterrshëm se kaq.

  Por komunistit është e pamundur t’ja numurosh të gjitha.

  Se të flasësh hollësisht për komunistin duhet të kesh ngrënë një Kosovë me fasule, një Myzeqe me bukë, një Tomorr me djathë, një Kinë me oriz, një Kubë me sheqer, dhe të pish një Vjosë me raki, një Rusi me Vodka, një oqean me ujë. Marre nga http://ypi.al/2017/02/19/komunisti/


  BesaTime.com

  KREJT SHKIET QË JANË QYETARË TË SERBISË E KANË TË DREJTËN TA DIJNË SE ÇFARË KA NDODHUR NË KOSOVEN E SHQIPËTARËVE GJATË VITEVE 1998-1999

  KREJT SHKIET QË JANË QYETARË TË SERBISË E KANË TË DREJTËN TA DIJNË SE ÇFARË KA NDODHUR NË KOSOVEN E SHQIPËTARËVE GJATË VITEVE 1998-1999 Ish-Presidentja znj. Jahjaga me plot të drejtë duket se është e nevrikosur tej mase me shkiet...

  MEJREME UKA, PROFESORESHË E ETIKËS KANDIDATE PËR DEPUTETE QË TË NDRYSHOJË ETIKEN E POLITIKËS SË KOSOVËS
  ---

  MEJREME UKA, PROFESORESHË E ETIKËS KANDIDATE PËR DEPUTETE QË TË NDRYSHOJË ETIKEN E POLITIKËS SË KOSOVËS

  MEJREME UKA, PROFESORESHË E ETIKËS KANDIDATE PËR DEPUTETE QË TË NDRYSHOJË ETIKEN E POLITIKËS SË KOSOVËS Shkëlzen Rrecaj pas intervistës me znj. Uka, TeSheshi.com shkruan; Merjeme Uka është një ndër kandidatet për deputete në...

  NË HIMARË NUK KA ASNJË GREK,GJUHA E TYRE ATJE DEPËRTOI VETËM PËR ARSYE TREGTARE

  NË HIMARË NUK KA ASNJË GREK,GJUHA E TYRE ATJE DEPËRTOI VETËM PËR ARSYE TREGTARE Pse himariotët flasin greqisht? Nga Arlinda Canaj...

  MiZORiTË ANTiKOMBËTARE TË ENVER HOXHES

  MiZORiTË ANTiKOMBËTARE TË ENVER HOXHES NGA: SOKOL BRAHAJ MiZORiTË E DiKTATORiT TË KOMBiT SHQiPTAR DUHET T’i DiMË, T’i KUJTOJMË DHE MOS T’i HARROJMË, SEPSE PO NUK DiTËM TË DJESHMEN S’E SHOHiM DOT TË SOTMEN DHE iA VËSHTiRËSOJMË...

  ÇAMËRI, MOJ ÇAMËRI "SHPALLJEN E PAVARËSISË QË TA BËNË, ËSHTË SI NJË KASTRAVEC MES PJESHKAVE”

  [b]ÇAMËRI, MOJ ÇAMËRI "SHPALLJEN E PAVARËSISË QË TA BËNË, ËSHTË SI NJË KASTRAVEC MES PJESHKAVE” DO TË THOJË AKTIVISTI I ÇËSHTJES SHQIPTARE, ÇAMI I AMERIKËS ELSHANI.... Duhet ta dimë mirë se, Pavarësia e Çamërisë nuk shpallet në...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
► BesaTime është portal interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. Ka për qëllim tju përcjellë të Interesuarve drejtë për së drejti; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin e vërtetë dhe të pa-anshëm, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut.
► BesaTime operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht, është e pavarur, nuk ka lidhje me asnjë organizatë, parti apo lëvizje politike, financohet vetëm nga themeluesit e vet. Është vazhdimësi e Think Tank Besa Strategy. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. BesaTime në të njëjten kohë është portal ku Diaspora dhe Lobi Shqiptar në Turqi publikon.
►BesaTime është rrjet shqiptar i lajmeve, analizave dhe i mendimit strategjik, me seli në Izmir, Turqi. Rrjeti filloi pune më 28 nentor 2002 dhe mbulon lajmet botërore nga një këndvështrim objektiv. Çdo artikull i publikuar në portal mund të mos përputhet me idetë tona dhe për këtë arsye përgjegjësia i takon vetëm autorit.
► Kryeredaktori: Dr. Sokol Brahaj

Dizajn: CAN ARNAVUT - Kontakt: canarnavut@yandex.com