BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  SHQIPËRIA SOT LIGJËRISHT S’KA MË DREJTËSI

  Kategori: KRYESORET Tarih: 23-05-2019, 19:30
  SHQIPËRIA SOT LIGJËRISHT S’KA MË DREJTËSI

  SHQIPËRIA SOT LIGJËRISHT S’KA MË DREJTËSI
  23/05/2019

  Prof. Afrim Krasniqi ka analizen aktualitetin e krizës institucionale shtetërore që ka kapluar çdo institucion të Shqipërisë.

  Krasniqi në rrjetin e tij social FB shkruan:

  Në A2 CNN mbi aktualitetin politik dhe pritshmëritë
  Liderë të lumtur në një Shqipëri të palumtur, liderë të kënaqur në Shqipërinë e pakënaqur, liderë gjithnjë e më të pasur në një Shqipëri të varfër, elita që po i sjellin dëm të madh imazhit dhe interesave të vendit, modele të komunikimit me stilin rezolucionit kinez dhe paafta të komunikojnë në rrugë e gjuhë institucionale, shumë fjalë e deklarata konsumi por pak ose aspak politikë reale për qytetarët e vendin. Ku bashkohen? SPAK instrumenti që të gjithë e duan kundër Tjetrit, por që të gjithë i druhen"
  Në A2 CNN mbi aktualitetin politik dhe pritshmëritë
  #A2CNN
  https://a2news.com/video/drejtesia-dhe-kriza-politike-krasniqi-reagimet-reflektojne-friken-nga-spak/?fbclid=IwAR1BpuHqpnsl9coCmtdaRAiLeSm1dxDcGLp7Udxi_BBPm1GhWFPuFnzTVAY

  Klikoni këtu për të ndjekur analizen e plotë
  https://www.youtube.com/watch?v=bgNwvY5buh0

  SHQIPËRIA SOT LIGJËRISHT S’KA MË DREJTËSI

  23/05/2019
  BesaTime.com

  JU LUTEM MOS E NDALONI PROTESTEN

  JU LUTEM MOS E NDALONI PROTESTEN Nga: Vezuela Sanxhaku...

  PËRSE MË DETYRUAT TË THEM: JAM E LUMTUR QË NUK JETOJ NË ATDHEUN TIM

  O SHQIPËRIA IME ÇFARË PO NDODH ME NE? PËRSE MË DETYRUAT TË THEM: JAM E LUMTUR QË NUK JETOJ NË ATDHEUN TIM...

  LIDHJET NË BALLKAN: HORIZONTALISHT TIRANË↔SOFJE: VERTIKALISH BEOGRAD↔ATHINË

  LIDHJET NË BALLKAN: HORIZONTALISHT TIRANË↔SOFJE: VERTIKALISH BEOGRAD↔ATHINË Në lidhje me këtë proces, profesor Enver Bytyci thotë se "BE do ta ketë tepër rëndë për t’i përafruar këto vende, sepse sipas tij, në Ballkan gjithnjë ka...

  Presidenti Nishani priti Zv/Kryeministrin Kinez Zhang Gaoli

  Presidenti Nishani priti Zv/Kryeministrin Kinez Zhang Gaoli Presidenti Nishani përshëndeti vizitën e zotit Gaoli në Tiranë, duke e konsideruar si një shenjë domethënëse miqësie e të vëmendjes që Kina dhe zyrtarët e saj më të...

  O ARTA DADE: DO S’DO TI ÇËSHTJA ÇAME ËSHTË ÇËSHTJE KOMBËTARE DHE E TË GJITHË SHQIPTARËVE

  O ARTA DADE: DO S’DO TI ÇËSHTJA ÇAME ËSHTË ÇËSHTJE KOMBËTARE DHE E TË GJITHË SHQIPTARËVE shkruan adresen e vet te rrjetit social Vjollca Braho. Postimi i plotë;...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu Güncelleimage
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'