BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR

  Kategori: KRYESORET Tarih: 25-02-2018, 19:01
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR

  Përgatiti për BesaTime Sokol Brahaj

  KRYETARI I SHOQATËS ÇAMËRIA-KOSOVË NEXHMI MUÇIQI: SOT NUK JEMI KËTU PËR TË BËRË ZHURMË, POR, PËR T’JA BËRË TË QARTË BOTËS MBARË SE SHQIPTARËT JANË TË PA-KOMPROMIS KUR JANË NË PYETJE TROJET TONA SHQIPTARE NGA PREVEZA E DERI TE MOLLA E KUQE

  FJALIMI I KRYTARIT TË SHOQATËS ÇAMËRIA-KOSOVË NEXHMI MUÇIQI


  Të ndëruar bashkëkombas të mi, të nderuar vëllezer dhe morta nga të gjitha trevat e Shqipërisë.

  Më lejoni që në emrin tim dhe të Shoqatës Çamëria-Kosovë, t’ju përcjell përshëndetjet më të ngrohta në këtë ditë dimri nga vëllezërit e motrat tona nga Kosova, Ilirida, Malësia, Plava e Gucia, Kosova Lindore dhe Diaspora, pra ne i’u përcjellim urimet dhe përkrahjet nga të gjitha deget tona nëpër keto vende ku jetojnë dhe veprojne me krenari Shqiptarët.

  Gjithashtu më lejoni që ti përshendës dy Qeveritë Shqiptare, të Kosovës dhe Shqipërisë dhe të iu përcjelli shetësimin e miliona vëllezerve e motrave tona të këtyre trevave rreth marrëveshjës me Greqinë, Serbinë e Malin e Zi, pra, ne, sot përcjellim shqetësimit e antareve tanë, dhe, të të gjithë shqipëtarëve ku paralajmërojmë dy Qeverite tona që të kenëkujdes rreth marrveshjeve për pasuritë e Shqipërsë Natyrale.

  Shoqata Çamëria-Kosovë ia përkujton edhe komunitetit ndërkombetar që të jenë të sinqertë me kombin Shqiptarë duke e marrë në konsideratë rrjedhen e ngjarjeve historike, që njëkohësisht i kemi mësuar edhe në librat e historianëve vendorë por edhe ndërkombetarë, të cilët ishin prezent kur vendosen ta copëtojnë Shqipërinë në pjesë duke i ushqyer egot e tyre.

  E ndanë Kosovën dhe Kosoven Lindore, Malësinë e Madhe, Plaven e Gucinë, İliriden dhe Çamërinë.

  Pra ne kemi mjaft arsye që të shqetësohemi, sepse ne kemi një histori me plot dëshmi që marrëveshjet e fshehta na kanë coptuar, dhe ne tani jemi të vendosur që nuk do të lejojmë në anjë mënyrë që të dëmtohet pronësia e Shqipërisë tonë Natyrale, po ashtu dhe proceset tona në inkuadrimin e Organizatave Euro Atlantike në kurrizin tonë, pra në kurriz të Shqiptarëve dhe të Shqipërisë Natyrale që na e ka falë Zoti.

  Vëllezer e morta, përveç këtyre që u thanë, duam të ua bëjmë të qartë se ne jemi këtu për ta shpalosur porosinë e 50 mijë anëtareve të Shoqatë Çamëria e Kosovës, ku dita ditës po vazhdon fluksi i antarësimit të njerëzve paqëdashës që janë shumë thellë të shqetesuar për fatin e mëmëdheut tonë Shqipërisë.

  DUA TË NËNVIZOJMË SE NE NUK JEMI KËTU PËR TË BËRË ZHURMË, POR, NE JEMI KËTU PËR TUA BËRË TË QARTË ME KËMBËNGULJE SE NE SHQIPTARËT E SOTSHEM JEMI TË PAKOMPROMIS KUR JANË NË PYETJE TROJET TONA SHQIPTARE QË NGA PREVEZA E DERI TE MOLLA E KUQE.

  PO ASHTU DUAM TË JUA BËJMË TË QARTË POLITIKANËVE TANË POR EDHE TË HUAJVE, SE NE NUK JEMI MBLEDHUR KËTU VETEM SA PËR TË PROTESUAR, POR,

  PËR TË JU RIKUJTUAR AMENTIN E DËSHMORËVE TË TË GJITHË KOHËRAVE, DHE SE,

  NE AMANETIN E TYRE PËR RI-BASHKIMIN E MBARË TROJEVE SHQIPTARE, PRA IDEALIT E PUNËS PËR BASHKIMIN KOMBËTAR NUK GUXON ASKUSH TË JA HEQË AS NJË PIKË E ASNJË PRESJE.

  SOT, PO ASHTU EDHE NJËHERË JU BËJMË THIRRJE POLITIKËS SË TIRANËS DHE PRISHTINËS, SE JU ZOTERI TË NDERUAR POLITIKANË NUK E KENI MARRË VOTEN E SHQIPËTARËVE, PËR TA COPËTUAR SHQIPËRINË,

  JU E KENI MARRË VOTEN PËR TI UDHËHEQE NË TË MIRËN E KOMBIT PROCESET POLITIKO-SHOQËRORE, DHE NË ASNJË MËNYRE NUK KENI MANDAT PËR COPTIMIN APO NEGOCIMIN E TROJEVE ETNIKE SHQIPTARE,

  PËRKUNDRAZI, DUHET TA DINI SE MANDATI JUAJ ËSHTË QË JU TI RUANI, TA KULTIVONI, TA AVANCONI E TA GARANTONI VAZHDIMËSINË E ASPIRATAVE TË SHQIPTAREVE, PËR RI-BASHKIMIN E TROJEVE SHQIPTARE DERI NË BASHKIMIN KOMBËTAR. GJË KJO, QË UA DETYRON TË JA GARANTONI KOMBIT SHQIPTAR PREMABULA (FAQJA E PARË) E KUSHTETUTËS SË SHQIPËRISË.

  VËLLEZER E MOTRA, BOTA SOT POR EDHE NE, SOT JETOJMË NË DEMOKRACI, KU E DIMË MIRË DHE E KEMI BESIMIN E PLOTË SE MENDIMI NDRYSHE DUHET TË JETË SEPSE ËSHTË VLERË UNIVERSALE, ËSHTË PASURI E ÇMUESHME POR KUR ËSHTË FJALA PËR ÇËSHTJEN KOMBËTARE NUK DUHET TË KËTË MENDIME ANTIKOMBËTARE.

  DUKE PËRFUNDUR FJALËN KËTU, DUA TË JUA SHPREH EDHE NJËHERË QË KËTË PROTESTE TA KUPTONI VETEM E VETEM SI VËREJTJEN E PARË, KE JU TË HEQNI DORË NGA SËRVILIZMI NDAJ ARMIQVE TANË SHEKULLORE DHE MOS TA DËMTONI TË ARDHMEN E SHQIPËRISË ETNIKE,

  SEPSE KJO SHQIPËRI, NUK KA QËNË, AS NUK ËSHTË DHE AS NUK DO TË JETË PRONË PRIVATE E JUAJA, POR,

  KJO SHQIPËRI KA QËNË, ËSHTË DHE DO TE JËTË VETEM E SHQIPËTARËVE, PRA E MBARË-KOMBIT SHQIPTARË. SI PËRFUNDIM PO E RI-PËRSERISIM POROSINË TONË PËR JU TË DASHUR POLITIKANË: MOS NA NXJERRNI TELASHE TË REJA.

  JU FALËMINDERIT,
  KRYETARI I SHOQATES ÇAMËRIA-KOSOVË
  NEXHMI MUÇIQI
  24 Shkurt 2018, Tiranë, Shqipëri


  Përgatiti për BesaTime Sokol Brahaj


  BesaTime.com


  E GJITHE VİDEO NGA PROTESTA
  https://www.facebook.com/pdiu.al/videos/1785440518162336/?hc_ref=ARTDbVEOBfG8nA3gigb7u8_LOuMJZT3qqvKya_7A3NaL1HcI1SQaGKp1-kIVyPixMwQ
  VİDEO NGA PROTESTA
  https://www.facebook.com/aulon.kalaja/posts/1952044331490955


  VİDEO NGA PROTESTA
  https://www.facebook.com/forzaitaliabalcani/posts/401633880286187
  VİDEO NGA PROTESTA
  https://www.facebook.com/aulon.kalaja/posts/1952358568126198

  VİDEO NGA PROTESTA
  https://www.facebook.com/aulon.kalaja/posts/1952014541493934

  E GJITHE VİDEO NGA PROTESTA
  https://www.facebook.com/pdiu.al/videos/1785440518162336/?hc_ref=ARSrh1izE8s2yDsvvjiu2ulOPDhb2Dep7PrLt1fxmQk1DXGcbQMku38Mx91JMFDxvss
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR
  KREJT KOSOVA N'KËMBË: VJEN NË TIRANË PËR TI DALË ZOT ÇAMËRISË E DETIT SHQIPTAR


  BesaTime.com

  PROTESTA MBARËKOMBËTARE SHQIPTARE: ÇAMËRI, NE JEMI GJALLË DHE NË KËMBË

  PROTESTA MBARËKOMBËTARE SHQIPTARE: ÇAMËRI, NE JEMI GJALLË DHE NË KËMBË E Shtunë: 24 SHKURT 2018, TIRANË/SHQIPËRI Ora: 12:00 MBARËKOMBI SHQIPTAR PROTESTON: PËR MBROJTJE TË ATDHEUT E TË SHQIPTARËVE Në Mbrojtje të Atdheut, Tokës,...

  LETER E HAPUR PËR OPINIONIN PUBLIK SHQIPËTAR: TË DASHUR SHQIPËTARË, PËRSHËNDETJE VËLLAZËRORE NGA BASHKËKOMBËSI JUAJ

  LETER E HAPUR PËR OPINIONIN PUBLIK SHQIPËTAR: TË DASHUR SHQIPËTARË, PËRSHËNDETJE VËLLAZËRORE NGA BASHKËKOMBËSI JUAJ "Amanet një grusht dhe’ nga Shqipëria për ta vënë tek varri i gjyshit tim më 27 Qershor"...

  SHQIPTARË, NGA PREVEZA NË MOLLË TË KUQE KEMI VEÇ NJË ATDHE

  "NE TË GJITHË SHQIPTARËT, PA DALLIME POLITIKE, KRAHINORE, FETARE E PREJARDHJEJE NGA PREVEZA NË MOLLË TË KUQE KEMI VEÇ NJË ATDHE" Nga Sokol BRAHAJ 10/05/2017 Ne të gjithë shqiptarët, pa dallime politike, krahinore, fetare e...

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, njëherësh nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë, me rastin e 19-vjetorit të rënies së komandatit legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij...

  KOSOVA ËSHTË ZEMRA e ÇAMËRIA ËSHTË SHPIRTI i SHQIPËRISË: KEMI VEÇ NJË ATDHE

  KOSOVA ËSHTË ZEMRA e ÇAMËRIA ËSHTË SHPIRTI i SHQIPËRISË, NE SHQIPTARËT KEMI VEÇ NJË ATDHE Ne fjalimin e bërë në Konventën e PDIU-së në Tiranë deputetja Mesila Doda, njëkohësisht dhe sekretarja e përgjithshme e PDIU'së duke folur...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu Güncelleimage
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'