BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  ARSIMIMI NË GJUHEN SHQIPE U BË ZYRTARE NË TURQI

  Kategori: KRYESORET Tarih: 2-03-2017, 19:38
  ARSIMIMI NË GJUHEN SHQIPE U BË ZYRTARE NË TURQI
  ARSIMIMI NË GJUHEN SHQIPE U BË ZYRTARE NË TURQI
  NJOFTIM NGA, REPUBLIKA E TURQISË, MINISTRIA E ARSIMIT KOMBËTAR TURK:
  GJUHA SHQIPE ËSHTË FUTUR ZYRTARISHT NË PROGRAMIN ZYRTAR TË SHKOLLAVE QË NË KLASEN E PESTË FILLORE.
  PËR VITIN SHKOLLOR 2017-2018 APLIKIMET NË SHKOLLA JANË DERI ME 7 MARS 2017
  DUHET ZGJEDHUR NGA 10 NXËNËS, MESUESI SIGUROHET QË DO TË JETË NGA MISINTRIA E ARSIMIT KOMBËTAR E TURQISË.

  ARSIMIMI NË GJUHEN SHQIPE U BË ZYRTARE NË TURQI
  Publikimi zyrtar i MAKT'i: ....Arnavutça seçmeli ders olacak http://www.meb.gov.tr/bosnakca-ve-arnavutca-secmeli-ders-olacak/haber/12126/tr

  NE DIASPORA SHQIPTARE-TURQI FALËNDEROJMË SHTETIN TURK, QEVERINE TURKE DHE MINISTRINË E ARSIMIT KOMBËTAR TURK,

  PËR KËTË VENDIM NE SI DIASPORA SHQIPTARE-TURQI I SHPREHIM KËNAQËSINË SHTETIT TONË PËR KETË NDERIM QË NA KA BËRË,

  NE RRETH 10 MILION SHQIPTAR QË JETOJMË NË TURQI, TË CILËT JEMI GURI KRYESOR NË KËTË SHTET DHE JEMI POPULLI MË I RESPKETUAR I GADISHULLIT BALLKANIT, DHE NJËHERE FALEDEROJMË DHE I JEMI MIRËNJOHES SHTETIN TONË I CILI NA E DHA NJË TË DREJTE E MOHUR DERI MË TANI,

  SHTETI YNË TURQI, PAS NJË SHEKULLI ME KËTË VENDIM NA KA NDERUAR, NA KA GËZUAR.

  URIME DHE RROFTË VLLAZËRIA SHQIPTARO-TURKO

  ME RESPEKTE
  DIASPORA SHQIPTARE-TURQI /TÜRKİYE ARNAVUT DİASPORASI

  ARSIMIMI NË GJUHEN SHQIPE U BË ZYRTARE NË TURQI

  BesaTime.com

  TURQIT PAS 105 VJETËSH PËRSËRI SHKELIN N'KONISPOL...

  TURQIT PAS 105 VJETËSH PËRSËRI SHKELIN N'KONISPOL... do të shkruante SarandaWeb.net'i dje me këtë titullin origjinal të lajmit “Turqit rikthehen në Konispol pas 105 vjetësh, këtë herë jo me shpata, por me ndihma”. Nga Turqia ka...

  ÇAMËRI, MOJ ÇAMËRI "SHPALLJEN E PAVARËSISË QË TA BËNË, ËSHTË SI NJË KASTRAVEC MES PJESHKAVE”

  [b]ÇAMËRI, MOJ ÇAMËRI "SHPALLJEN E PAVARËSISË QË TA BËNË, ËSHTË SI NJË KASTRAVEC MES PJESHKAVE” DO TË THOJË AKTIVISTI I ÇËSHTJES SHQIPTARE, ÇAMI I AMERIKËS ELSHANI.... Duhet ta dimë mirë se, Pavarësia e Çamërisë nuk shpallet në...

  NË STAMBOLL 1909[1325] GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI-ARNAVUT

  NË STAMBOLL 1909[1325] GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI-ARNAVUT NGA DERVISH HIMA DHE SHOKET E TIJ NË VITIN 1909[1325] BOTOHET NË STAMBOLL GAZETA SHQIP & OSMANISHT "SHQIPTARI---/---ARNAVUT" 1325/1909'da Derviş Hîmma Ve diğer...

  BRUKSELI GREQISË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP

  KRYEQYTETI E BE-së I TERHEQ VESHET KREQISE DUKE I THËNË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

image
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'