BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  Ashtu si në çdo cep të botës edhe Shqipëtarët e Turqisë i bashkohen protestave të Tiranës.

  Kategori: KRYESORET Tarih: 14-12-2020, 21:52
  Ashtu si në çdo cep të botës edhe Shqipëtarët e Turqisë i bashkohen protestave të Tiranës.

  Ashtu si në çdo cep të botës edhe Shqipëtarët e Turqisë i bashkohen protestave të Tiranës.
  Nga Olti Guni

  Ashtu si në çdo cep të botës edhe Shqipëtarët e Turqisë i bashkohen protestave të Tiranës.
  Vrasja e Klodian Rashës nga një efektiv policie ishte shkëndija e fillimit të protestave në gjithë Shqipërinë kundër regjimit policor tashmë të instaluar në vend.

  Unioni Studentor Shqipëtar-Turqi i cili është themeluar vite më parë nga studente të të gjitha trevave Shqiptare për realizimin e projekteve social kulturore anë e mbanë Turqisë, sot realizoi një marshim drejt Konsullatës së Republikës së Shqipërisë në shenjë solidariteti me familjen e viktimës dhe në mbështjetje të kërkesave të protestuesve.

  Unioni Studentor Shqiptar-Turqi shprehu që dorëheqja e Ministrit të Brendshëm Lleshaj nuk është e mjaftueshme dhe se nevoja per reformimin i Policisë së Shtetit tashmë është e pashmagshme për të evituar incidente të ngjashme në të ardhmen.

  Nga ana tjetër e drejta e të protestuarit si një nga të drejtat themellore dhe të garantuara me ligj duhet të rrespektohen nga qeveritë në detyrë.

  Ndërsa prononcimi i Unionit për protesten është si më poshtë.
  Ashtu si në çdo cep të botës edhe Shqipëtarët e Turqisë i bashkohen protestave të Tiranës.
  Stamboll, 14.12.2020

  Olti GUNI
  Ashtu si në çdo cep të botës edhe Shqipëtarët e Turqisë i bashkohen protestave të Tiranës.

  QUO VADIS ALBANIA?! Nga Olti GUNI

  QUO VADIS ALBANIA?! Olti GUNI...

  "VATER STUDENTORE" NGA UNIONI STUDENTOR SHQIPTAR-TURQI

  "VATER STUDENTORE" NGA UNIONI STUDENTOR SHQIPTAR-TURQI...

  NJË TURQI E FORTË-AVANTAZH GJEOPOLITIK PËR SHQIPËTARËT

  NJË TURQI E FORTË-AVANTAZH GJEOPOLITIK PËR SHQIPËTARËT Nga: Shaban MURATi...

  Bosfori i Stambollit Pushtohet Nga Unioni Studentor Shqiptar

  Bosfori i Stambollit Pushtohet Nga Unioni Studentor Shqiptar...

  PREZANTIMI I TROJEVE SHQIPTARE NË ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY NGA U.S.SH.T Foto-lajm

  UNIONI STUDENTOR SHQIPTAR-TURQI SOT NË KUADËR TË "DITËS NDËRKOMBËTARE" KA BЁRЁ "PREZANTIMIN E TROJEVE SHQIPTARE" I CILI U ORGANIZUA NË ISTANBUL TECHNICAL UNIVERSITY (İTÜ)....

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu Güncelleimage
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'