BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  Kategori: KRYESORET Tarih: 24-01-2017, 23:24
  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ”

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm
  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm
  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm
  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm
  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm
  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm
  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm


  WANTED

  BesaTime.com
  Xqkxvh 14 Mart 2024 14:07

  cheap cipro 500mg - <a href="https://cipropro.top/">ciprofloxacin ca</a> order augmentin sale
  Alıntı yap
  Vlwfxy 15 Mart 2024 02:36

  cipro order online - <a href="https://metroagyl.top/">order ciprofloxacin 1000mg online</a> purchase augmentin for sale
  Alıntı yap
  Wmdwvk 17 Mart 2024 19:37

  buy ciprofloxacin pills - <a href="https://septrim.top/trimox/">trimox online</a>
  order erythromycin 250mg sale
  Alıntı yap
  Szagpm 17 Mart 2024 22:39

  order metronidazole 400mg pills - <a href="https://metroagyl.top/azithromycin/">azithromycin 500mg uk</a> azithromycin us
  Alıntı yap
  Mlmedj 19 Mart 2024 23:43

  ivermectin 3mg for people - <a href="https://keflexin.top/sumycin/">sumycin order</a> order tetracycline 250mg online
  Alıntı yap
  Zuherz 20 Mart 2024 03:28

  buy valacyclovir without prescription - <a href="https://gnantiviralp.com/starlix/">nateglinide 120mg generic</a> buy acyclovir pills for sale
  Alıntı yap
  Ldnqpj 21 Mart 2024 23:46

  flagyl for sale online - <a href="https://metroagyl.top/cefaclor/">buy cefaclor 500mg sale</a> cheap zithromax 500mg
  Alıntı yap
  Askhfh 23 Mart 2024 19:18

  order furosemide generic - <a href="https://antipathogenc.com/medex/">warfarin 2mg cheap</a> captopril online buy
  Alıntı yap
  Ifayvb 25 Mart 2024 19:35

  glycomet 1000mg cost - <a href="https://gnantiacidity.com/lincocin/">order lincocin 500 mg pill</a> order lincomycin 500 mg without prescription
  Alıntı yap
  Nmghks 27 Mart 2024 02:21

  buy zidovudine no prescription - <a href="https://canadiangnp.com/">glucophage online</a> zyloprim 300mg without prescription
  Alıntı yap
  Xlhanw 28 Mart 2024 04:47

  clozaril 50mg canada - <a href="https://genonlinep.com/frumil/">frumil 5mg cheap</a> famotidine 20mg generic
  Alıntı yap
  Memupx 30 Mart 2024 04:44

  seroquel 50mg sale - <a href="https://gnkantdepres.com/eskalith/">eskalith pills</a> eskalith buy online
  Alıntı yap
  Mpowdu 30 Mart 2024 22:03

  order clomipramine 50mg generic - <a href="https://antdeponline.com/asendin/">amoxapine where to buy</a> buy generic doxepin
  Alıntı yap
  Ymvmof 1 Nisan 2024 01:59

  hydroxyzine 25mg generic - <a href="https://antdepls.com/endep/">endep 25mg uk</a> endep without prescription
  Alıntı yap
  Fqcexi 4 Nisan 2024 00:31

  buy augmentin 1000mg pill - <a href="https://atbioinfo.com/linezolid/">order zyvox generic</a> cipro 1000mg cost
  Alıntı yap
  Ioecfa 4 Nisan 2024 16:21

  buy generic amoxicillin - <a href="https://atbioxotc.com/">order generic amoxicillin</a> ciprofloxacin 1000mg ca
  Alıntı yap
  Voomrn 9 Nisan 2024 22:38

  how to get azithromycin without a prescription - <a href="https://gncatbp.com/ctinidazole/">buy tindamax without a prescription</a> order ciplox 500 mg online cheap
  Alıntı yap
  Xdddsr 10 Nisan 2024 03:06

  cleocin order online - <a href="https://cadbiot.com/chloramphenicol/">where to buy chloromycetin without a prescription</a> cheap chloromycetin online
  Alıntı yap
  Uikxzu 12 Nisan 2024 15:47

  buy stromectol 3mg - <a href="https://antibpl.com/ascefaclor/">cefaclor 250mg oral</a> cefaclor online buy
  Alıntı yap
  Qakazs 15 Nisan 2024 15:52

  methylprednisolone 4 mg otc - <a href="https://ntallegpl.com/">methylprednisolone medication</a> azelastine 10 ml generic
  Alıntı yap
  Pqmlsy 16 Nisan 2024 04:35

  buy clarinex cheap - <a href="https://rxtallerg.com/flixotidespray/">flixotide price</a> order albuterol 4mg
  Alıntı yap
  Bfipbz Bugün, 02:27

  glyburide 2.5mg pills - <a href="https://prodeprpl.com/dapagliflozin5/">dapagliflozin over the counter</a> brand dapagliflozin
  Alıntı yap

  BRUKSELI GREQISË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP

  KRYEQYTETI E BE-së I TERHEQ VESHET KREQISE DUKE I THËNË: MBLIDHE MENDJEN SE KE ENDE 696 FSHATRA SHQIPTARË QË FLASIN SHQIP...

  MPJ: VEPRIMET KONSULLORE NGA DATA 16 JANAR 2017 VETËM ONLINE

  MPJ: VEPRIMET KONSULLORE NGA DATA 16 JANAR 2017 VETËM ONLINE Konullatat shqiptare nëper botë lajmërojnë se nga data 16 janar 2017 për të gjitha veprimet konsullore aplikohet vetëm online....

  Maxhoranca dhe Opozita Bashkohen Kundra Serbisë

  Qeveria e Kosovës u mbështet për herë të parë që nga fillimi i mandatit të saj, dy vjet më parë, nga një deputet i Vetëvendosjes, në një veprim të saj. Për ta marrë këtë mbështetje, qeverisë iu desh ta ndërmarrë një vendim të...

  SHPËTIM IDRIZI: PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS.

  SHPËTIM IDRİZİ: ***PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. ***PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS. ***SI SHQIPTARE TE ÇAMËRISË NUK I KEMI BORXH KËRKUJT, JEMI NË GJENDJE TË FALIM DHE JEMI...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
► BesaTime është portal interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. Ka për qëllim tju përcjellë të Interesuarve drejtë për së drejti; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin e vërtetë dhe të pa-anshëm, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut.
► BesaTime operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht, është e pavarur, nuk ka lidhje me asnjë organizatë, parti apo lëvizje politike, financohet vetëm nga themeluesit e vet. Është vazhdimësi e Think Tank Besa Strategy. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. BesaTime në të njëjten kohë është portal ku Diaspora dhe Lobi Shqiptar në Turqi publikon.
►BesaTime është rrjet shqiptar i lajmeve, analizave dhe i mendimit strategjik, me seli në Izmir, Turqi. Rrjeti filloi pune më 28 nentor 2002 dhe mbulon lajmet botërore nga një këndvështrim objektiv. Çdo artikull i publikuar në portal mund të mos përputhet me idetë tona dhe për këtë arsye përgjegjësia i takon vetëm autorit.
► Kryeredaktori: Dr. Sokol Brahaj

Dizajn: CAN ARNAVUT - Kontakt: canarnavut@yandex.com