BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA"

  Kategori: KRYESORET Tarih: 5-03-2018, 11:46
  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA"
  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA"
  Misioni Diplomatik i Republikës së Kosovës në Ankara, nën kujdesin e veçantë të ambasadorit Avni Spahiu, çeli në një nga qendrat tregtare më prestigjioze të kryeqytetit turk, ekspozitën me titull “Kosova, 10 Vite Pavarësi”.
  "Maratona e organizimeve me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë organizuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Ankara u përmbyll me tubimin e kryetarëve/përfaqësueseve të shoqatave të mërgatës në Turqi, ku u diskutua për punën e shoqatave, organizimin dhe mundësitë e bashkëpunimit. Ambasadori Spahiu ndau mirënjohje për përfaqësuesit e shoqatave në shenjë falënderimi për kontributin e tyre në ruajtjen e vlerave dhe traditave shqiptare.
  Dhjet Vjet, Me Kosovën në zemër..." përfundon mesazhin zyrtara Ambasada jonë në Ankara.

  VIDEO
  https://www.youtube.com/watch?v=yMAURREijPM

  https://www.facebook.com/1026790814015362/videos/1957412040953230/

  http://www.trt.net.tr/shqip/video/videolajme/10-vjetori-i-pavaresise-se-republikes-se-kosoves-u-festua-me-pjesemarrje-te-madhe-ne-ankara
  Nga. TRT Albanian

  BesaTime.com
  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA"
  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA"
  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA"

  DEFEKTET E FORMULËS SË “DY GJERMANIVE”

  DEFEKTET E FORMULËS SË “DY GJERMANIVE” "Duke qenë se formula e “dy Gjermanive” po hidhet prapë në qarkullim diplomatik dhe mediatik për raportet Serbi-Kosovë", sidomos tani që presidenti serb po bën disa lëvizje...

  “PO-EVET” PRESIDENT ERDOGAN -THA POPULLI TURK

  “PO-EVET” PRESIDENT ERDOGAN-THA POPULLI TURK Fjalimi Presidentit të Turqisë Rexhep Tajip Erdogan pas fitimit të referandumit popullor për ndryshimin e 18 neneve të kushtetutës të cilat do bëjnë ndërrimin e sistemit parlamentar...

  MAQEDONIA DO NDAHET, ME DËSHIRË OSE ME DHUNË Thotë BOJKO NOEV, Ambasadori Bullgar në NATO

  MAQEDONIA DO NDAHET, ME DËSHIRË OSE ME DHUNË Thotë BOJKO NOEV, Ambasadori Bullgar në NATO Ambasadori i Bullgarisë në NATO, Bojko Noev ka paralajmëruar sot se do t’i kërkojë urgjentisht Bashkimit Europian një mision stabilizues që...

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI

  BAC, ÇAMËRIA në KOSOVË: PA KOSOVË E ÇAMËRI S'KA SHQIPËRI Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, njëherësh nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë, me rastin e 19-vjetorit të rënies së komandatit legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij...

  TURQIT PAS 105 VJETËSH PËRSËRI SHKELIN N'KONISPOL...

  TURQIT PAS 105 VJETËSH PËRSËRI SHKELIN N'KONISPOL... do të shkruante SarandaWeb.net'i dje me këtë titullin origjinal të lajmit “Turqit rikthehen në Konispol pas 105 vjetësh, këtë herë jo me shpata, por me ndihma”. Nga Turqia ka...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
► BesaTime është portal interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. Ka për qëllim tju përcjellë të Interesuarve drejtë për së drejti; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin e vërtetë dhe të pa-anshëm, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut.
► BesaTime operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht, është e pavarur, nuk ka lidhje me asnjë organizatë, parti apo lëvizje politike, financohet vetëm nga themeluesit e vet. Është vazhdimësi e Think Tank Besa Strategy. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. BesaTime në të njëjten kohë është portal ku Diaspora dhe Lobi Shqiptar në Turqi publikon.
►BesaTime është rrjet shqiptar i lajmeve, analizave dhe i mendimit strategjik, me seli në Izmir, Turqi. Rrjeti filloi pune më 28 nentor 2002 dhe mbulon lajmet botërore nga një këndvështrim objektiv. Çdo artikull i publikuar në portal mund të mos përputhet me idetë tona dhe për këtë arsye përgjegjësia i takon vetëm autorit.
► Kryeredaktori: Dr. Sokol Brahaj

Dizajn: CAN ARNAVUT - Kontakt: canarnavut@yandex.com