BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  MAQEDONIA DO NDAHET, ME DËSHIRË OSE ME DHUNË Thotë BOJKO NOEV, Ambasadori Bullgar në NATO

  Kategori: KRYESORET Tarih: 11-03-2017, 20:58
  MAQEDONIA DO NDAHET, ME DËSHIRË OSE ME DHUNË Thotë BOJKO NOEV, Ambasadori Bullgar në NATO


  MAQEDONIA DO NDAHET, ME DËSHIRË OSE ME DHUNË Thotë BOJKO NOEV, Ambasadori Bullgar në NATO

  Ambasadori i Bullgarisë në NATO, Bojko Noev ka paralajmëruar sot se do t’i kërkojë urgjentisht Bashkimit Europian një mision stabilizues që të parandalojë përshkallëzimin e destabilitetit politik në Maqedoni.

  “Është një pranim dramatik se ky vend është në prag të anarkisë totale. Kriza politike, të cilën po e vëzhgojmë prej një kohe të gjatë, po eskalon, dhe Maqedonia praktikisht po e humb sovranitetin e saj”, – ka deklaruar Noev.

  Sipas tij Maqedonia nuk ka ardhmëri të shtetit unitar, duke shtuar se kantonizimi praktikisht tashmë ka filluar. Noev shton se tani çështja qëndron në faktin nëse vendi përfundimisht do të ndahet në mënyrë të qetë ose të dhunshme.

  Noev, njëherësh ambasador i Bullgarisë edhe në Belgjikë dhe Luksemburg, tha gjithashtu se në Maqedoni është e rëndësishme të ketë paqe për shkak se në këtë vend jetojnë mijëra bullgarë, shkruan http://www.zhurnal.mk/


  BesaTime.com

  GJUHA SHQIPE ZYRTARE NË ILIRIDË PARA ASAJ MAQEDONE

  GJUHA SHQIPE ZYRTARE NË ILIRIDË PARA ASAJ MAQEDONE Pas prezantimit të platformës qeveritare nga ana e liderit të LSDM Zoran Zaev dhe `mashtrimit` politik që ai i`u bëri shqiptarëve në punën e dygjuhësisë, analistët e...

  SERBI POHON: TURPI PARANOJAK NJËQINDVJEÇAR I SERBËVE NDAJ SHQIPTARËVE

  GAZETARI SERB VLLADO MARESH POHON: TURPI PARANOJAK NJËQINDVJEÇAR I SERBËVE NDAJ SHQIPTARËVE Vllado Maresh, gazetar i njohur shumëvjeçar serb dhe kryetar i Gjykatës së Nderit të Shoqatës së Gazetarëve të Serbisë, për Radio Evropën...

  NE GREKËT E BËMË SPASTRIMIN ETNIK NDAJ SHQIPTARËVE ÇAMË: thotë Profesori GREK, TSITSELIKIS.

  Profesori GREK, TSITSELIKIS thotë: NE GREKËT E BËMË SPASTRIMIN ETNIK NDAJ SHQIPTARËVE ÇAMË Profesori GREK Prof.Dr. KOSTANDINOS TSITSELIKIS thotë: NE, GREQIA DUHET TA PRANOJMË SPASTRIMIN ETNIK QË KEMI BËRË NDAJ SHQIPTARËVE ÇAMË:...

  UNË KAM QENË QYTETAR I QYTETIT STALIN
  ---

  UNË KAM QENË QYTETAR I QYTETIT STALIN

  UNË KAM QENË QYTETAR I QYTETIT STALIN “Unë kam qenë qytetar i Qytetit Stalin", është një projekt i cili nëpërmjet aktiviteteve të tij do të nxjerrë në pah një episod të rëndësishëm në historinë e Europës dhe të botës,...

  SHQIPTARËT N’MAQEDONI SOT U BËNË DE'FACTO E DE’JURE FAKTOR

  SHQIPTARËT N’MAQEDONI SOT U BËNË DE'FACTO E DE’JURE FAKTOR Të jem korrekt Tirana e ka dëgjuar me vëmendje mendimin tim, ndërsa Prishtina jo aq për shkak të interesave që kanë individë të cilët bëjnë kalkulime. Edhe kjo s’ka...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu Güncelleimage
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'