BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  Kategori: KRYESORET / LAJME / POLITIKE&EKONOMI / RAJONI / BOTA / ANALIZE / RAPORTE Tarih: 24-07-2022, 17:00

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË
  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË
  Ilir Meta
  Presidenti i Republikës së Shqipërise
  21 Korrik 2022  Letër informuese drejtuar Kryetares së Kuvendit, Sh.S.Znj. Lindita Nikolla dhe të gjithë deputetëve, mbi çështjen e hapur të procesit të negocimit ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Greqisë për Kufizimin e Zonave të tyre Detare

  REPUBLIKA E SHQIPËRISË
  PRESIDENTI
  Nr. Prot 2589 Tiranë, më 21.07.2022
  Lënda: Mbi çështjen e hapur të procesit të negocimit ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Greqisë për Kufizimin e Zonave të tyre Detare.

  Drejtuar: Zonjës Lindita NIKOLLA KRYETARE E KUVENDIT TË SHQIPËRISË,
  DEPUTETËVE TË KUVENDIT TË SHQIPËRISË

  E nderuar zonja Kryetare e Kuvendit,
  Të nderuar deputetë të Kuvendit të Shqipërisë,
  Përpara përfundimit të mandatit tim kushtetues si President i Republikës me qëllim informimin e plotë, objektiv të organeve më të larta të shtetit për një çështje që shqetëson mbarë opinionin publik, kam përgjegjësinë kushtetuese t’ju informoj mbi çështjen e hapur të procesit të negocimit ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Greqisë për Kufizimin e Zonave të tyre Detare, me qëllim që Kuvendi i Shqipërisë, si organi më i lartë vendimmarrës, por dhe Presidenti i Republikës, si Kreu i Shtetit, me rol të pazëvendësueshëm në mbikëqyrjen e mekanizmave kushtetues të investohen në të ardhmen me qëllim që, në këtë çështje Republika e Shqipërisë, të ndjekë platformën dhe rrugën më të mirë për të ruajtur të pacenuar, Kushtetutën e Shqipërisë, integritetin dhe sovranitetin territorial, dhe interesat më të larta ekonomike të shtetit shqiptar.


  Letër informuese drejtuar Kryetares së Kuvendit dhe të gjithë deputetëve

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  Ilir Meta
  Presidenti i Republikës së Shqipërise
  21 Korrik 2022

  ÇËSHTJA E HAPUR E PROCESIT TË NEGOCIMIT PËR KUFIZIMIN E ZONAVE DETARE NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË GREQISË

  Presidenti Meta: Për çështjen e kufizimit të zonave detare, midis Shqipërisë dhe Greqisë

  Deklarata e presidentit Meta: Për çështjen e kufizimit të zonave detare, midis Shqipërisë dhe Greqisë...

  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA"

  AVNI SPAHIU: AMBASADORI QË RINGJALLI BABALLARËT E KOMBIT SHQIPTAR “RILINDASIT SHQIPTAR NË ANKARA" Misioni Diplomatik i Republikës së Kosovës në Ankara, nën kujdesin e veçantë të ambasadorit Avni Spahiu, çeli në një nga qendrat...

  SHISH’I ME URDHËR TË ATHINËS ARRESTOI KRYETARIN E LSHB’SË TAHIR VELIUN

  SHISH’I ME URDHËR TË ATHINËS ARRESTOI KRYETARIN E LSHB’SË TAHIR VELIUN RAMUSH’IN NA E ARRESTON FRANCA, PËR HATER TË SERBINË. NDËRSA TAHIR VELIU’N NA E ARRESTON TIRANA, PËR HATER TË GREQINË. BesaTime e realizoi e para intervisten...

  O GREKË JU GARANTOJ SE KTHIMI YNË NË ÇAMËRINË E BEKUAR ËSHTË VETËM ÇËSHTJE KOHE

  "ÇAMËRIA ËSHTË TRUALL SHQIPTARË, I ZAPTUAR DHUNSHËM NGA SHTETI GREK. ÇAMËRIA KA ZOTËT E VET, E ATA JANË VETEM SHQIPTARËT. O GREKË JU GARANTOJ SE KTHIMI YNË NË ÇAMËRINË E BEKUAR ËSHTË VETËM ÇËSHTJE KOHE" ky ka qënë reagimi i...

  DIASPORA SHQIPTARE-TURQI URON PRESIDENTIN E RI Z. ILIR META.

  DIASPORA SHQIPTARE-TURQI URON PRESIDENTIN E RI Z. ILIR META....

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

image
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'