BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  N'GREQI GJENOCID-BËRËSI BËHET MINISTER, BE'JA PËRKRAHI HITLERISTËT

  Kategori: KRYESORET Tarih: 13-02-2017, 13:19
  N'GREQI GJENOCID-BËRËSI BËHET MINISTER, BE'JA PËRKRAHI HITLERISTËT
  N'GREQI GJENOCID-BËRËSI BËHET MINISTER, BE'JA PËRKRAHI HITLERISTËT
  GJENOCID-BËRËSI I ASHTQUAJTURI "Katili Gjakpirës Napoleon Zerva, [ministër i Greqisë]" asnjëherë nuk luftoi kundër ushtrisë italiane apo gjermane gjatë vitëve të Luftës së Dytë Botërore, ai bëri krime, spastrim etnik dhe gjenocid nga Shqiptarëve autokton te Çamërisë .

  Ushtria EDES drejtohej nga Napoleon Zerva asnjëherë nuk luftoi kundër ushtrisë italiane apo gjermane gjatë vitëve të Luftës së Dytë Botërore.

  EDES dhe Zerva gjatë periudhës 1941-1944 luftuan kundër partizanëve të EAM-ELAS. Të vetmen ngjarje kundër ushtrisë gjermane, EDES ka hedhjen në erë të Urës Gorgopotamo, ku morën pjesë ushtarë britanikë, partizan të EAM-ELAS dhe EDES, më 25-26 nëntor 1942.

  N'GREQI GJENOCID-BËRËSI BËHET MINISTER, BE'JA PËRKRAHI HITLERISTËT
  Kapelet e gardianëve gjermanë të SS

  Që EDES dhe Napoleon Zerva kanë bashkëpunuar me gjermanët, kjo tashmë është e vërtetuar, por sot ne do sjellim fakte se kapelet që mbanin disa nga drejtuesit e EDES ishin të ngjashme me ato që mbanin gardianët gjermanë të SS. Dhe interesant është fakti që Zerva dhe bashkëpunëtorët e tij të ngushtë në kapelet e tyre nuk kishin asnjë shenjë dalluese si fjala vjen yll, kryq apo emblemën e Mbretërisë së Greqisë, shenja që mbaheshin nga grupet e rezistencës. Por, përse Zerva nuk mbante asnjë shenjë në kapelen e tij? Përse kapelet e drejtuesve të EDES janë të njëjta me ato të gardianëve gjermanë të SS?
  N'GREQI GJENOCID-BËRËSI BËHET MINISTER, BE'JA PËRKRAHI HITLERISTËT
  Dallohet qartë se kapelja e Zervës dhe gjermanëve të SS janë identike, nga dy kopsat dhe modeli, i cili nëse zbërthehen dy kopsat ajo bëhet kapele me strehë.

  Zerva pas genocidit që kreu mbi popullsinë shqiptare në Çamëri u bë ministër i brendshëm i Greqisë. Nga: Arben LLALLA për 27.al

  BesaTime.com

  BOMBË TJETËR PËR GREQINË: PAPA GJON PALI II,UNË DO TË LUTEM PËR SHQIPTARËT E ÇAMËRISË

  BOMBË TJETËR PËR GREQINË NGA PAPA GJON PALI II: UNË DO TË LUTEM PËR VUAJTJET E SHQIPTARËVE TË ÇAMËRISË QË U JANË SHKAKTUAR NGA GREQIA SHKRUAN ATI I SHENJTE PAPA GJON PALI II NË LETËRPËRGJIGJEN E TIJ DREJTUAR SHOQATËS...

  ATHINË-BEOGRAD RINOVIM I MARRËDHËNIVE STRATEGJIKE: ÇFARË SHKRUAJNË ANALISTËT E ANKARASË

  ATHINË-BEOGRAD RINOVIM I MARRËDHËNIVE STRATEGJIKE: ÇFARË SHKRUAJNË ANALISTËT E ANKARASË Gjatë vizitës së kryeministrit grek, Aleksis Cipras në Beograd u vendos për krijimin e një Bordi të Përbashkët të Lartë Këshillues dhe...

  ME RAMUSHIN: ME 4 SHKURT TUBIM PAQËSOR PËRBALLË KOMISIONIT EVROPIAN

  ME RAMUSHIN: TUBIM PAQËSOR PËRBALLË KOMISIONIT EVROPIAN TË SHTUNËN MË DATËN 04-02-2017, ORA14:30 Për lirimin e plotë të Ramush Haradinajt! Për kolektivin, Ahmet Gjanaj Deputet i Rajonit të Brukselit Kolektivi i shumicës së...

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm

  MARRËZI TJETËR E GREQISË PRIMITIVE, URDHËRON INTERPOLIN: “ARRESTONI SHQIPONJAT NËPËR BOTË ” FotoLajm WANTED...

  SHPËTIM IDRIZI: PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS.

  SHPËTIM IDRİZİ: ***PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. ***PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS. ***SI SHQIPTARE TE ÇAMËRISË NUK I KEMI BORXH KËRKUJT, JEMI NË GJENDJE TË FALIM DHE JEMI...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu Güncelleimage
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'