BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  TUZI I SHQIPËTARËVE MË NË FUND BËHET BASHKI (KOMUNË)

  Kategori: KRYESORET Tarih: 28-03-2017, 12:10
  TUZI I SHQIPËTARËVE MË NË FUND BËHET BASHKI (KOMUNË)
  TUZI I SHQIPËTARËVE MË NË FUND BËHET BASHKI (KOMUNË), lajmin e jep kryetari i Komunës së Ulqinit, z. Nazif Cungu, përmes faqezsyrtere sëtij në rrjetin facebook.
  Cungu shkruan në facebookun e tij se qeveria e Malit të Zi kaloi ligjin për "Organizimin Territorial" i cili formon Komunën e shumëpritur të Tuzit bashki në vete.
  Postimi i tëri i Cungut është si më poshtë;
  TUZI I SHQIPËTARËVE MË NË FUND BËHET BASHKI (KOMUNË)
  Të dashur miq sot qeveria kaloi ligjin për Organizimin Territorial i cili formon Komunën e shumëpritur të Tuzit. Në këtë mënyrë ne po ia dalim që të përmbushim një ndër kërkesat kryesore të shqiptarëve të Malit të Zi duke realizuar gjithashtu një premtim të kamotshëm të Forcës së Re Demokratike. Unë ju falënderoj për mbështetjen e vazhdueshme që na keni dhënë, fal votave tuaja ne kemi mundësuar që të vëmë në jetë aspiratën e popullit tonë për të pasur komunën e dytë me shumicë shqiptarë në Mal të Zi, perfundon postim e tij.

  DIASPORA SHQIPTARE-TURQI BESA, uron Shqiptarët e Malit të Zi, dhe falenderon të gjithë ata që e bënë të mundur këtë gjë shumë të rëndësishme për shqiptarët autokton të asaj treve.
  TUZI I SHQIPËTARËVE MË NË FUND BËHET BASHKI (KOMUNË)  BesaTime.com

  SERBI POHON: TURPI PARANOJAK NJËQINDVJEÇAR I SERBËVE NDAJ SHQIPTARËVE

  GAZETARI SERB VLLADO MARESH POHON: TURPI PARANOJAK NJËQINDVJEÇAR I SERBËVE NDAJ SHQIPTARËVE Vllado Maresh, gazetar i njohur shumëvjeçar serb dhe kryetar i Gjykatës së Nderit të Shoqatës së Gazetarëve të Serbisë, për Radio Evropën...

  GËZUAR 8 MARSIN URON DIASPORA SHQIPTARE E TURQISË

  "DIASPORA SHQIPTARE E TURQISЁ-BESA" URON GJITHA GRATË E BOTËS PËR 8 MARSIN Po ashtu urojmё nga zemra tё gjitha Nёnat tona Shqiptare, Gёzuar Diten e Nёnёs, ju jeni nёnat mё tё mira nё botё. Si gjithnjё pёr ju nënat tona pёrulemi...

  REAGIM ME VEND: MARIN MEMA, MOS E KRUANI ME GJETHE FIKU I DASHUR PRESIDENT IVANOV

  REAGIM ME VEND: MARIN MEMA, MOS E KRUANI ME GJETHE FIKU I DASHUR PRESIDENT IVANOV NE DIASPORA SHQIPTARE-TURQI MBESHTESIM PA ASNJE HEZIMITIM MENDIMET, PLANET, POLITIKAT PER TE MIREN E KOMBIT SHQIPTAR. NJE NDER REAGIMET E...

  N'GREQI GJENOCID-BËRËSI BËHET MINISTER, BE'JA PËRKRAHI HITLERISTËT

  N'GREQI GJENOCID-BËRËSI BËHET MINISTER, BE'JA PËRKRAHI HITLERISTËT GJENOCID-BËRËSI I ASHTQUAJTURI "Katili Gjakpirës Napoleon Zerva, [ministër i Greqisë]" asnjëherë nuk luftoi kundër ushtrisë italiane apo gjermane gjatë vitëve të...

  SHPËTIM IDRIZI: PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS.

  SHPËTIM IDRİZİ: ***PDIU ËSHTË PARTI SOVRANE, KOMBETARE KU EDHE E KEMI TREGUAR KËTË GJË. ***PDIU NUK ËSHTË AS SHPATË, AS JASTËK I ASNJËRËS. ***SI SHQIPTARE TE ÇAMËRISË NUK I KEMI BORXH KËRKUJT, JEMI NË GJENDJE TË FALIM DHE JEMI...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu Güncelleimage
image
image
image
BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
1-BESATIME: ËSHTË Portal Interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. 2-BESATIME: KA PËR QËLLIM TJU PËRCJELLË TË INTERESUARVE DREJTË PËR SË DREJTI; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin E VËRTETË DHE TË PA-ANSHËM, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut. 3-BESATIME: ËSHTË E PAVARUR, nuk ka lidhje me asnjë Organizatë, Parti apo Lëvizje Politike. Financohet Vetëm nga Themeluesit e Vet. 4-BESATIME: Operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht. Është vazhdimësi e “Think-Tank Besa Strategy [2002]”. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. 5-BESATIME: Çdo shkrim i publikuar nё portal mund tё mos përputhet me mendimin tonë, dhe pёr kёtё arsye pёrgjegjёsia e shkrimit nё portal i pёrket vetem autorit. 6-BESATIME: Në të njëjten kohë është portali i vetem zyrtar ku “DIASPORA DHE LOBI SHQIPTAR NË TURQI” publikon. 7-Kryeredaktor: Sokol Brahaj◄

Dizajn: Shaban ILIRI, Perkthimi ne Shqip Can ARNAVUT - Kontakt: shabaniliri35@gmail.com'