BESA TIME®

Portali i Lajmit të Vertetë

  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK

  Kategori: --- Tarih: 7-02-2021, 15:33
  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK

  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK
  Arian STAROVA

  Shqipëria po shkon me shpejtësi drejt zgjedhjeve. Dy muajt kohë e mbetur deri në 25 prill po duket sikur të jenë jo më shumë se dy javë.
  Ndërkohë, të dy konkurrentet kryesorë politikë, PD dhe PS, po e shtojnë përditë dëndurine e shëmbimit të ideve dhe kritikave politike ndaj njëra tjetrës, natyrisht duke synuar t'i drejtohen kryesisht opinionit publik që do të votojë për ta.

  E verteta që po sendertohet dita ditës është se shqiptaret po e kërkojnë me padurim një ndryshim madhor politik.
  Ata nuk e duan më as Rilindjen, as kryerilindasin Rama të cilët u shquan në tetë vjetet e shkuar vetem për shpenzime të pamend borxhrritëse për zbukurimin e "dhomës së pritjes" (sheshe, lulishte, stadiume, etj. gjëra jo-jetesore sipas modelit rus të Putinit), apo për sajimin e një "ambalazhi" të bukur të Shqipërisë për të huajt, por thuajse krejt pa rëndesi për shqiptarët.

  Ata nuk duam më ne krye të vendit politikanë-gjuetarë të përqindjes së parave të sa me shumë tendereve, apo "tigra" të paskrupullt që ushqehen me paratë e bizneseve dhe të taksave të shqiptarëve.

  Ata duan në krye njerëz që të mos kenë mbi shpinë as baltë korrupsioni të së kaluarës dhe as dyshimin më të vogël për mundësi të korrupsionit në të ardhmen paszgjedhore.

  Ata kane nevoje te degjojne dhe kuptojne qarte se cfare gjera do te behen per ta gjate katervjeteshit te ardhshem dhe me cfare mjete dhe mekanizma administrative do te arrihen.

  Po ndjehet fort se shqiptarët mezi po presin të kenë në krye nje figurë të re politike e cila të mund të bëjë që përgjatë kater vjeteve të ardhshem ata të shohim për cdo vit ndryshime të prekeshme, përmirësime të jetesës dhe drejtësi në zgjidhjen e problemeve të tyre duke nisur nga prona private të cilen kryerilindasi Rama, bëri si bëri, e ngatërroi dhe e zhvlerësoi edhe më keq duke treguar sheshit se e vazhdoi me perkushtim rrugën e paraardhesve të tij politikë që e urrenin pronën private dhe shtresën e pasur të para Luftës se Dytë Botërore.

  Shqiptaret janë ende duke pritur me padurim dhe për cdo ditë.

  Kundrejt këtyre pritshmërive të mëdha popullore, cdo përpjekje politike publike për të sjellë ndryshimin e shumëpritur nuk mundet të kalojë përmes asnjë protagonizmi vehtiak politik i cili mund të percajë dhe copëzoje forcat që do të sjellin ndryshimin madhor në Shqipëri.

  Arian STAROVA
  07/02/2021  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK


  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK


  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK


  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK


  ME 25 PRILL NË SHQIPËRI DO TË BËHET NDRYSHIM MADHOR POLITIK

  BesaTime.com

  BURG POLITIK E JO KARANTINË: KUR TË NDRYJNE ME QELLIM E ME STIL NË LAGERISTAN-IN SHQIPTAR

  BURG POLITIK E JO KARANTINË: KUR TË NDRYJNE ME QELLIM E ME STIL NË LAGERISTAN-IN SHQIPTAR Prof. Dr. Shenasi RAMA...

  KOSOVA SHUMË SHPEJT U GJEND PËRBALLË NJË SITUATE TË RREZIKSHME

  KOSOVA SHUMË SHPEJT U GJEND PËRBALLË NJË SITUATE TË RREZIKSHME Nga Prof. Dr. Shenasi Rama...

  PËRSE EDI RAMA DHE PS’JA VAZHDOJNË TË RRISIN KRIMINALITETIN NË "SHQIPËRIA QË DUAM"?

  PËRSE EDI RAMA DHE PS’JA VAZHDOJNË TË RRISIN KRIMINALITETIN NË "SHQIPËRIA QË DUAM"?...

  ROBERT ELSIE GODET GREQINË DHE U JEP LEKSION MINISTRIVE TË ARSIMIT DHE HISTORIANEVE SHQIPTARË

  ROBERT ELSIE GODET GREQINË DHE U JEP LEKSION MINISTRIVE TË ARSIMIT DHE HISTORIANEVE SHQIPTARË HISTORIA E ÇAMËRISË DHE SHUMË TË TJERA MUNGOJNË NË HISTORINË E SHQIPËRISË, KOSOVËS DHE NË TREVAT TJERA SHQIPTARE. MASAKRAT NDAJ ÇAMËVE...

  SHQIPTARËT N’MAQEDONI SOT U BËNË DE'FACTO E DE’JURE FAKTOR

  SHQIPTARËT N’MAQEDONI SOT U BËNË DE'FACTO E DE’JURE FAKTOR Të jem korrekt Tirana e ka dëgjuar me vëmendje mendimin tim, ndërsa Prishtina jo aq për shkak të interesave që kanë individë të cilët bëjnë kalkulime. Edhe kjo s’ka...

  Yorum ekle
  Lütfen düşüncelerinizi özgünce ifade etmeye çalışın

  Kodu girin:
  Güvenlik Kodu (CAPTCHA)
  Kodu GüncelleSitemizi değerlendirin

BESATIME►QË NGA 2002’SHI©◄

Të gjitha tekstet, imazhet dhe përmbajtjet në botimin e kësaj faqe interneti i përkasin BesaTime©. Ndalohet kopjimi ose riprodhimi i paautorizuar i kësaj faqeje.
Kontakt: www.BesaTime.com | besatimenews@gmail.com |
RRETH NESH►
► BesaTime është portal interneti i Shtypit të Lirë, i Mendimit Ndryshe dhe Respektues i Etikës dhe Prencipeve të Shtypit. Ka për qëllim tju përcjellë të Interesuarve drejtë për së drejti; Lajmin, Informacionin, Analizen, Studimin, Kërkimin, Raportin e vërtetë dhe të pa-anshëm, në fushen; Strategjike, Politike, Ekonomike, Sociale, Diplomatike, Kulturore, Artistike, Sportive si dhe në çdo temë tjetër që i përket njeriut.
► BesaTime operon në fushën e informacionit dhe të shtypit në gjuhen Shqip, Turqisht dhe Anglisht, është e pavarur, nuk ka lidhje me asnjë organizatë, parti apo lëvizje politike, financohet vetëm nga themeluesit e vet. Është vazhdimësi e Think Tank Besa Strategy. Në përgjithësi vepron në të gjithë Botën, Bashkimin Evropian dhe Ballkanin. Në veçanti tregon intensivitet për çështje që kanë të bëjnë me Shqiptarët në Rajon dhe Turqinë. BesaTime në të njëjten kohë është portal ku Diaspora dhe Lobi Shqiptar në Turqi publikon.
►BesaTime është rrjet shqiptar i lajmeve, analizave dhe i mendimit strategjik, me seli në Izmir, Turqi. Rrjeti filloi pune më 28 nentor 2002 dhe mbulon lajmet botërore nga një këndvështrim objektiv. Çdo artikull i publikuar në portal mund të mos përputhet me idetë tona dhe për këtë arsye përgjegjësia i takon vetëm autorit.
► Kryeredaktori: Dr. Sokol Brahaj

Dizajn: CAN ARNAVUT - Kontakt: canarnavut@yandex.com